Υλικά
1 κιλό γαύρο καθαρισμένο
1 πιπεριά καυτερή κομμένη σε ροδέλες
Το χυμό ενός λεμονιού
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
100 γρ τυρί φέτα
Αλάτι-πιπέρι-ρίγανη
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά το γαύρο και τον βάζουμε σε ένα τηγάνι.
Ρίχνουμε ένα ποτήρι νερό, τα 2/3 ενός ποτηριού ελαιόλαδο, την πιπεριά και τα αφήνουμε να βράσουν σε μέτρια θερμοκρασία.
Μόλις αρχίσει να τελειώνει το νερό, διαλύουμε τη μουστάρδα μέσα στο χυμό λεμόνι και τη ρίχνουμε στο τηγάνι.
Αφήνουμε να βράσουν για άλλα 5 λεπτά και προσθέτουμε αλάτι-πιπέρι-ρίγανη και τη φέτα τριμμένη.
Σβήνουμε τη φωτιά, τοποθετούμε στο τηγάνι το καπάκι και τα αφήνουμε για άλλα 5 λεπτά.
Ειδήσεις σήμερα
- Άγιος Έρωτας : Ο Κλεάνθης δένει τη Χριστίνα και την χτυπά ανελέητα για να ομολογήσει
- Η Μαίρη Συνατσάκη παντρεύτηκε με τον Νίκο Μουτσινά
- Παραμονή των Αγίων Ταξιαρχών : Μαζέψετε ρούχα και παπούτσια από έξω απόψε το βράδυ
- Κλειστά τα σχολεία στις 20 Νοεμβρίου : Γιατί δεν θα γίνει μάθημα
- Η Γη της Ελιάς : Η Χάιδω προσπαθεί να ψαρέψει τη Βασιλική και εκείνη της λέει ψέματα