Για να σας γίνουν καταπράσινα τα λαχανικά μην τα σκεπάζετε ποτέ όταν βράζουν και μην τα αφήσετε να παραβράσουν και να τα βγάζετε αμέσως με τρυπητή κουτάλα από την κατσαρόλα!
ΥΛΙΚΑ
1 πακέτο γλώσσες κατεψυγμένες
λάδι για το τηγάνισμα
ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ
1 μπύρα μικρή
αλεύρι όσο πάρει να γίνει ένας παχύς χυλός
1 αυγό
λίγο αλάτι
ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ
Ξεπαγώνουμε τις γλώσσες ,τις πλένουμε και τις βάζουμε σε σουρωτήρι να στραγγίσουν μέχρι να ετοιμάσουμε το κουρκούτι.
Τις αλατίζουμε και λίγο.
ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ
Σε ένα μπολ αδειάζουμε το κουτάκι με την μπύρα,ρίχνουμε αλεύρι όσο πάρει να γίνει ένας χυλός λίγο πηχτός,προσθέτουμε και λίγο αλάτι, και με τον αυγοδάρτη ανακατεύουμε καλά .
Προσθέτουμε και τον κρόκο του αυγού ΜΟΝΟ [κρατάμε το ασπράδι σε ένα βαθύ πιάτο] και ξαναανακατεύουμε .
Χτυπάμε το ασπράδι σε μαρέγκα με τον αυγοδάρτη και ξαναανακατεύουμε –φανταστικό κουρκούτι τραγανό ,χρησιμοποιήστετο για τα πάντα —
Βάζουμε το λάδι στη φωτιά να ζεσταθεί ,μην κάψει και αρπάξουν βουτάμε το ψάρι μέσα και τηγανίζουμε ,κάθε φορά που θα βγάζουμε τηγανισμένα τα τοποθετούμε για λίγο σε χαρτί κουζίνας και μετά σε πιατέλα.
Καλή σας όρεξη!!
Ειδήσεις σήμερα
- Το οικονομικότερο καθαριστικό για να διώξεις δύσκολους λεκέδες από σκουριά και άλατα με πατάτα και ακόμη 2 υλικά
- Ανακαλείται σοκολάτα απο τα LIDL -Περιέχει προνύμφες εντόμων (Φωτογραφία)
- Κασεροψωμάκια αφρός για το σχολείο
- Η Γη της Ελιάς: H Αμαλία κοροϊδεύει την Αντιγόνη – Στο δικαστήριο παίρνει το μέρος Μάνου – Μαρίνας και την καίει
- Εξαφάνιση 39 χρονου: Πληροφορίες κλειδί πως ο Βασίλης ζει- Που θα γίνει έρευνα