Συνταγή για γόνο ή αθερίνα στο τηγάνι με ντομάτα και κρεμμυδάκια! Εύκολη συνταγή για τηγανητό ψαράκι για όλη την οικογένεια. Γίνεται πεντανόστιμο και τρώγεται σαν κυρίως πιάτο ή και σαν μεζέ με το ουζάκι ή την μπυρίτσα σας!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένετε πολύ καλά τα ψαράκια.
Κόβετε σε λεπτές φετούλες την ντομάτα και τα κρεμμύδια και τα ανακατεύετε με τον γόνο ή την αθερίνα και το αλάτι. Ρίχνετε 6 με 7 κουταλιές της σούπας αλεύρι γεμάτες και ανακατεύετε πολύ καλά να ασπρίσουν όλα τα υλικά μαζί. Τα ρίχνετε στο τηγάνι όπως είναι με την χούφτα σας χωρίς να τινάζεται το περιττό αλεύρι.
Έχετε ήδη βάλει τη φωτιά και έχει κάψει το λάδι σας, κατά προτίμηση αραβοσιτέλαιο. Τηγανίζετε πολύ καλά και μόλις δείτε ότι κάνουν χρώμα από κάτω ξεροψήνονται θα τα γυρίσετε με το πιάτο, όπως κάνουμε και στην ομελέτα.
Ψήνετε ακόμα λίγο και σερβίρετε με μπόλικο λεμόνι
Καλή επιτυχία σε όσους το φτιάξουν.
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ GOGO SAMIOU
Πηγή: mageirikhkaisuntages.blogspot.comΕιδήσεις σήμερα
- Κύκλωμα προστασίας: Αυτός είναι ο πασίγνωστος γόης Έλληνας ηθοποιός
- Ανακαλείται μουστάρδα- Είναι ακατάλληλη και επικίνδυνη για την υγεία των καταναλωτών
- Κλειστά σχολεία αύριο Πέμπτη (16/01) – Η Λίστα με τις περιοχές
- Άσπα Τσίνα: Πώς είναι σήμερα – Η συγκλονιστική αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση
- Με δάκρυα στα μάτια ο Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έχασα ό,τι πιο σημαντικό είχα στη ζωή μου – Η εξομολόγηση που ραγίζει καρδιές