Μια εύκολη και νόστιμη συνταγή για τα κανελόνια που όλοι μας αγαπαμε!!!!
Για τον κιμά
Κιμάς μοσχαρίσιος εγώ προτιμώ από το μέρος ελιά.
2 μεγάλα κρεμμύδια
2 σκ σκόρδο
σάλτσα
μαϊντανός
αλάτι,πιπέρι άλλες φορές βάζω κανελίτσα και άλλες βάζω μπαχάρι.
ξίδι για το σβήσιμο του κιμά και ελαιόλαδο για το τσιγάρισμα.
Δείτε επίσης: Σουφλέ με ψωμί του τοστ ιδανικό για παιδικό κολατσιό!!!
Εκτέλεση
Βάζω πρώτα τον κιμά σκέτο στην κατσαρόλα μέχρι να απορροφήσει όλα του τα υγρά ,τον σπάω καλά με ένα πιρούνι να μην μένουν χονδρά κομμάτια,τέλος τον σβήνω με το ξίδι για να σπάει αυτή η μυρωδιά του κρέατος,ρίχνω το λάδι τα κρεμμύδια το σκόρδο τον μαϊντανό, και εγώ βάζω 4 μεγάλες κουτ της σούπας σπιτική σάλτσα ,τα μπαχαρικά μου λίγο νεράκι και στην χύτρα μου για 20 λεπτά Ανοίγω και αν έχει νερό μέσα συνεχίζω με ξεσκέπαστη την κατσαρόλα μέχρι να δέσει η σάλτσα του.
Γεμίζω τα κανελόνια και τα βάζω σε ταψί ρίχνω μπόλικο τυράκι και νερό περίπου να τα σκεπάζει ψήνω μέχρι να γίνει το φαγητό στους 180.
Συνταγή από την καταπληκτική ομάδα “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”. της υπέροχης κυρίας Gogo Samiou
Ειδήσεις σήμερα
- Ρίκα Διαλυνά: Πώς είναι σήμερα στα 90 της η σπουδαία ηθοποιός
- Ανακαλείται μουστάρδα- Είναι ακατάλληλη και επικίνδυνη για την υγεία των καταναλωτών
- Βέφα Αλεξιάδου: Μόλις 8 άτομα στο μνημόσυνο της Εθνικής μας Μαγείρισσας
- Δίκη Πάτρα: Αδιευκρίνιστος το θάνατο της Μαλένας χαρακτηρίζει ο Ιατροδικαστής Χρήστος Κραββαρίτης
- Ειρήνη Μουρτζούκου : Κατονομάζει νέο πρόσωπο ως δολοφόνο του Παναγιωτάκη