Η λεπτή γεύση της καβουρόψιχας σε μια υπέροχη δροσερή σαλάτα που γίνεται πολύ εύκολα και γρήγορα.
Υλικά
(για 4 άτομα)
250 γρ. ψίχα καβουριού ή σουρίμι (απομίμηση καβουριού)
2 κ.σ. γιαούρτι
2 κ.σ. μαγιονέζα
5 κ.σ. καλαμπόκι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
χυμό από 1 λεμόνι
αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Δείτε ακόμη Καβουρομακαρονάδα
Εκτέλεση
1. Ψιλοκόβουμε όλα τα υλικά και τα ρίχνουμε σε ένα μεγάλο μπολ. Ανακατεύουμε καλά με το ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού. Αλατοπιπερώνουμε.
2. Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με τη μαγιονέζα.
3. Προσθέτουμε τη σος γιαουρτιού στο πρώτο μπολ και ανακατεύουμε καλά να ομογενοποιηθεί. Πριν τη σερβίρουμε, βάζουμε το μπολ σκεπασμένο στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα ώστε να ενωθούν καλά οι γεύσεις.
Δείτε εδώ όλες τις συνταγές μας
Ειδήσεις σήμερα
- Η Γη της Ελιάς : Αποχωρεί πασίγνωστος πρωταγωνιστής από τη σειρά και μόλις το ανακοίνωσε
- Λεκέδες από σκουριά στα πλακάκια: Καθαρίστε ακόμη και παλιούς λεκέδες με αυτούς τους τρόπους
- Grand Hotel : Η Αγγέλα θάβει τον γιο της- Πεθαίνει στα χέρια της
- Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση της Ειρήνης Μουρτζούκου -Έφτασε η ώρα για απαντήσεις
- Στέλιος Κρητικός :Καθηλώνει με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει- Το θετικό τεστ για καρκίνο