Κολοκυθάκια πάρα πολύ τραγανά στο τηγάνι αλευρωμένα.
YΛΙΚΑ
Οσα κολοκυθάκια θέλετε [εδώ χρησιμοποίησα 2 στρογγυλά]
λάδι [κατά προτίμηση ηλιέλαιο]
αλάτι
αλεύρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε πλένουμε και κόβουμε τα κολοκυθάκια σε σχήμα όπως τις τηγανιτές πατάτες [μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε η,στρογγυλά ,η τα κανονικά κολοκυθάκια]
Τα βάζουμε στο σουρωτήρι τα αλατίζουμε και τα αφήνουμε για λίγο να ιδρώσουν .
Σε μία νάυλον καθαρή σακούλα βάζουμε αλεύρι ,ρίχνουμε μέσα τα κολοκυθάκια και ανακατεύουμε να πάει παντού το αλεύρι .τα τινάζουμε και τηγανίζουμε στο καυτό λάδι ΄.Τα βάζουμε σε πιατέλα όταν τα βγάζουμε πάνω σε χαρτί κουζίνας να φύγει το περιττό λάδι .Γίνονται πετανόστιμα ,δοκιμάστε τα !!
Σημείωση
Τα αφήνουμε να ιδρώσουν γιατί κατ αυτόν τον τρόπο κολλάει το αλεύρι επάνω τους και κατά το τηγάνισμα γίνονται πολύ τραγανά!!
Ειδήσεις σήμερα
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή
- Οι 7 σειρές που τελειώνουν οριστικά τον Δεκέμβριο – Ποιες τις αντικαθιστούν
- Ντύσιμο Δεκέμβριου 2024: 15 festive ιδέες από την δουλειά μέχρι το ρεβεγιόν
- Αμαλιάδα : Ραγδαίες εξελίξεις – Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου – Βίντεο από τη σύλληψη
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή