Η συνταγή αυτή είναι ιδανική για όσους βρίσκονται σε διατροφή. Έχει πολύ λίγες θερμίδες, είναι εύκολη και πραγματικά πολύ νόστιμη.
Υλικά
2-3 μερίδες
2 φιλέτα κοτόπουλου
2 μεγάλα κολοκυθάκια
1 σκελίδα σκόρδο
25 ml ελαιόλαδο
20 ml λευκό κρασί
Αλάτι, πιπερι, ρίγανη
3 κ.σ μουστάρδα
1/2 φλιτζάνι χλιαρό νερό
Δείτε ακόμη: Κοτοπουλο με λαχανικα και φιλαδελφεια 2 μοναδες
Οδηγίες
Πλένουμε κ κόβουμε το κοτόπουλο σε μεγάλα κομμάτια
Πλένουμε κ κόβουμε τα κολοκυθάκια σε κύβους.
Δείτε ακόμη: Κοτόπουλο ριγανάτο με φέτες λεμονιού
Σε μια κατσαρόλα ή βαθύ τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο μας κ αμέσως ρίχνουμε το σκόρδο (δεν αφήνουμε να ζεσταθεί πολύ το λάδι)
Αμέσως μετά ρίχνουμε το κοτόπουλο
Και σε 1-2 λεπτά τα κολοκυθάκια
Αφού σοταριστουν για 5-6 λεπτά ρίχνουμε τη μουστάρδα κ το νερό.
Στη συνέχεια ρίχνουμε αλάτι πιπέρι, ρίγανη και σβήνουμε με το κρασάκι μας. Τα αφήνουμε να μαγειρεύονται σε μέτρια φωτιά για περίπου 30 λεπτά
Δείτε ακόμη: Συνταγή για μωρά: Μπουκιές από κοτόπουλο, μπρόκολο και πατάτα
Μπορείτε να το συνοδεύετε με λίγο ρύζι basmati. Ιδανική συνταγή για όσους βρίσκονται σε διατροφή. Το συνιστώ στους πελάτες μου.
Πηγή: cookpad.com