Για 2 άτομα
Υλικά
2 στήθη κοτόπουλο, χωρίς την πέτσα
Για τη μαρινάδα:
1,5 κ.σ. μέλι
3 κ.σ. ξύδι βαλσάμικο
3 κ.σ. ξύδι από κόκκινο κρασί
4 κ.σ. μουστάρδα πικάντικη
4 κ.σ. ελαιόλαδο
1/2 κ.γλ. αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ψιλοκομμένα μυρωδικά για μετά το ψήσιμο
Δείτε ακόμα: Λαχταριστό Κοτόπουλο με κοχυλάκια φούρνου !!!
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά της μαρινάδας, μέχρι να πάρουμε μια ομοιογενή, παχύρρευστη σάλτσα. Μαρινάρουμε με αυτή τη σάλτσα για μερικές ώρες τα στήθη του κοτόπουλου. Βάζουμε το κοτόπουλο σε ένα μικρό ταψάκι, περιχύνουμε με την μαρινάδα του και ψήνουμε στους 200° για 30 λεπτά. Το βγάζουμε από το φούρνο και προσθέτουμε ψιλοκομμένα μυρωδικά (φρέσκο κρεμμυδάκι, θυμάρι, δεντρολίβανο κτλ.)
Δείτε ακόμα: Ρολό γαλοπούλας με γέμιση χωριάτικου λουκάνικου για το χριστουγεννιατικο τραπέζι
Καλή όρεξη!
Ειδήσεις σήμερα
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή
- Οι 7 σειρές που τελειώνουν οριστικά τον Δεκέμβριο – Ποιες τις αντικαθιστούν
- Ντύσιμο Δεκέμβριου 2024: 15 festive ιδέες από την δουλειά μέχρι το ρεβεγιόν
- Αμαλιάδα : Ραγδαίες εξελίξεις – Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου – Βίντεο από τη σύλληψη
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή