Για 2 άτομα
Υλικά
2 στήθη κοτόπουλο, χωρίς την πέτσα
Για τη μαρινάδα:
1,5 κ.σ. μέλι
3 κ.σ. ξύδι βαλσάμικο
3 κ.σ. ξύδι από κόκκινο κρασί
4 κ.σ. μουστάρδα πικάντικη
4 κ.σ. ελαιόλαδο
1/2 κ.γλ. αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ψιλοκομμένα μυρωδικά για μετά το ψήσιμο
Δείτε ακόμα: Λαχταριστό Κοτόπουλο με κοχυλάκια φούρνου !!!
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά της μαρινάδας, μέχρι να πάρουμε μια ομοιογενή, παχύρρευστη σάλτσα. Μαρινάρουμε με αυτή τη σάλτσα για μερικές ώρες τα στήθη του κοτόπουλου. Βάζουμε το κοτόπουλο σε ένα μικρό ταψάκι, περιχύνουμε με την μαρινάδα του και ψήνουμε στους 200° για 30 λεπτά. Το βγάζουμε από το φούρνο και προσθέτουμε ψιλοκομμένα μυρωδικά (φρέσκο κρεμμυδάκι, θυμάρι, δεντρολίβανο κτλ.)
Δείτε ακόμα: Ρολό γαλοπούλας με γέμιση χωριάτικου λουκάνικου για το χριστουγεννιατικο τραπέζι
Καλή όρεξη!
Πηγή: e-mammmΕιδήσεις σήμερα
- Μαίρη Βιδάλη : Η σπαρακτική ανάρτηση για τον γιό της και το συγνώμη
- Πέθανε ο Γιάννης Λαμπρόπουλος
- Το ψυχολογικό τεστ που θα σας φανερώσει αν κουβαλάτε κάποιο κρυμμένο τραύμα βαθιά στο υποσυνείδητο σας
- Καλοριφέρ : Κόλπο μηχανικού για να ζεστάνετε πιο γρήγορα και ανέξοδα το σπίτι
- Η Γη της Eλιάς : Η Άννα γεννάει στα χωράφια με βοηθό τον Μιλτιάδη