Για 2 άτομα
Υλικά
2 στήθη κοτόπουλο, χωρίς την πέτσα
Για τη μαρινάδα:
1,5 κ.σ. μέλι
3 κ.σ. ξύδι βαλσάμικο
3 κ.σ. ξύδι από κόκκινο κρασί
4 κ.σ. μουστάρδα πικάντικη
4 κ.σ. ελαιόλαδο
1/2 κ.γλ. αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ψιλοκομμένα μυρωδικά για μετά το ψήσιμο
Δείτε ακόμα: Λαχταριστό Κοτόπουλο με κοχυλάκια φούρνου !!!
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά της μαρινάδας, μέχρι να πάρουμε μια ομοιογενή, παχύρρευστη σάλτσα. Μαρινάρουμε με αυτή τη σάλτσα για μερικές ώρες τα στήθη του κοτόπουλου. Βάζουμε το κοτόπουλο σε ένα μικρό ταψάκι, περιχύνουμε με την μαρινάδα του και ψήνουμε στους 200° για 30 λεπτά. Το βγάζουμε από το φούρνο και προσθέτουμε ψιλοκομμένα μυρωδικά (φρέσκο κρεμμυδάκι, θυμάρι, δεντρολίβανο κτλ.)
Δείτε ακόμα: Ρολό γαλοπούλας με γέμιση χωριάτικου λουκάνικου για το χριστουγεννιατικο τραπέζι
Καλή όρεξη!
Ειδήσεις σήμερα
- Άγιος Έρωτας : Ο Παύλος καταστρέφει τον Κυριάκο
- Μαρινάδα για Χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα ή κοτόπουλο
- Η Γη της Ελιάς : Δύσκολο το μέλλον της Ασπασίας με τον Δημοσθένη
- Grand Hotel : Ο Ρήγας αποπειράται να την σκοτώσει-Βγαίνουν στην φόρα τα μυστικά του
- Εύκολα και Festive Χτενίσματα για Μπούκλες σε Μεσαία Μαλλιά για τις Γιορτές