Κουνουπίδι καπαμά
ένα νόστιμο και ξεχασμένο πιάτο
1 κιλό κουνουπίδι
1 μεγάλο κρεμμυδι χοντροκομμενο
2 καρότα στον τρίφτη
3 πιπεριές κέρατο χοντροκομμένες σαν το κρεμμύδι
1 ποτήρι ντοματοχυμό
αλατι πιπέρι
ελαιόλαδο
εκτέλεση
πλένουμε καλά το κουνουπίδι μας χωρίζοντας σε μπουκετάκια σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λαδάκι και σοτάρουμε το κρεμμυδι και σιγά σιγά βάζουμε όλα τα υλικά να μαραθούν στο τέλος βάζουμε και την ντομάτα και ένα ποτηράκι νερό χαμηλώνουμε την φωτιά και τ’ αφήνουμε να βράσουν μέχρι να φύγουν όλα τα υγρά και να μείνει με το λαδάκι του!!!! καλή επιτυχία σε όσους το κάνουν!
Ειδήσεις σήμερα
- Ανακαλείται κατεψυγμένη πίτσα μετά από εντοπισμό επικίνδυνου μικροβίου
- Μερομήνια 2024 – 2025 : Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με χιόνια και πολικό ψύχος
- Φως στο Τούνελ : Μελάνιαζε και τέζα- Η κυνική μαρτυρία της Μουρτζούκου – Τα ψέματα και οι αντιφάσεις
- Η Γη της Ελιάς : O Ιπποκράτης έδιωξε τα αδέρφια Βαρώτσου από τη Μάνη
- Οδηγός γενικής καθαριότητας για να αστράψει το σπίτι σου πριν στολίσεις για τα Χριστούγεννα