Κουνουπίδι καπαμά
ένα νόστιμο και ξεχασμένο πιάτο
1 κιλό κουνουπίδι
1 μεγάλο κρεμμυδι χοντροκομμενο
2 καρότα στον τρίφτη
3 πιπεριές κέρατο χοντροκομμένες σαν το κρεμμύδι
1 ποτήρι ντοματοχυμό
αλατι πιπέρι
ελαιόλαδο
εκτέλεση
πλένουμε καλά το κουνουπίδι μας χωρίζοντας σε μπουκετάκια σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λαδάκι και σοτάρουμε το κρεμμυδι και σιγά σιγά βάζουμε όλα τα υλικά να μαραθούν στο τέλος βάζουμε και την ντομάτα και ένα ποτηράκι νερό χαμηλώνουμε την φωτιά και τ’ αφήνουμε να βράσουν μέχρι να φύγουν όλα τα υγρά και να μείνει με το λαδάκι του!!!! καλή επιτυχία σε όσους το κάνουν!
Ειδήσεις σήμερα
- Σοβαρο Τροχαίο ατύχημα είχε ο γιος της δημοσιογράφου Ρένας Κουβελιώτη
- Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος ζει – Γιατί εξαφανίστηκε
- Δίκη Πισπιρίγκου: “Βόμβες” του ιατροδικαστή Νίκου Καλόγρηα για την Αγγελική Τσιόλα
- Μουρτζούκου για τους θανατους των πέντε παιδιών: «Μου έχουν ρίξει κατάρα»
- Grand Hotel : Ο Ρήγας είναι δίγαμός- Η Αλίκη το μαθαίνει και προσπαθεί να ακυρώσει το γάμο