Κουνουπιδοκεφτέδες ή και μπροκολοκεφτέδες πολύ αφράτοι με δυόσμο και μαιντανό που μοσχοβολάει! Τα μυρωδικά που έχει τα κάνουν τόσο ξεχωριστά και νόστιμα! Δοκιμάστε τους για το οικογενειακό σας τραπέζι!
Εκτέλεση
Βράζουμε το κουνουπίδι και αφού το στραγγίσουμε το πατάμε να λιώσει με ένα πιρούνι και το βάζουμε σε ένα μπολ .Προσθέτουμε κι όλα τα παραπάνω υλικά ,κρεμμύδι,σκόρδο,αυγά,αλατοπίπερο,δυόσμο,μαϊντανό ,άνηθο,αυγά,τριμμένο τυρί .Τα ανακατεύουμε όλα καλά και προσθέτουμε αλεύρι τόσο όσο να γίνει το μείγμα μας σφιχτό, να στέκεται στο κουτάλι μας να πλάθεται. Βάζουμε ελαιόλαδο στο τηγάνι ,αλευρώνουμε και τηγανίζουμε (εγώ τους έφτιαξα στο τεφάλ πιο υγιεινούς).Τους ακουμπάμε για λίγο σε χαρτί κουζίνας και μετά στην πιατέλα μας.
Καλή επιτυχία!
Η συνταγή είναι της Εύα Μπετζ
Ειδήσεις σήμερα
- Κύκλωμα προστασίας: Αυτός είναι ο πασίγνωστος γόης Έλληνας ηθοποιός
- Ανακαλείται μουστάρδα- Είναι ακατάλληλη και επικίνδυνη για την υγεία των καταναλωτών
- Η Γη της Ελιάς : Ο Στάθης εθίζεται άσχημα και τα χάνει όλα μαζί και την Ιουλία
- Καιρός : Πότε έρχεται Αρμαγεδδών ψύχους στην Ελλάδα
- Grand Hotel : Η Κυβέλη παραδέχεται ότι σκότωσε το Γαζή σε Πέτρο και Αλίκη