Κουνουπιδοκεφτέδες ή και μπροκολοκεφτέδες πολύ αφράτοι με δυόσμο και μαιντανό που μοσχοβολάει! Τα μυρωδικά που έχει τα κάνουν τόσο ξεχωριστά και νόστιμα! Δοκιμάστε τους για το οικογενειακό σας τραπέζι!
Εκτέλεση
Βράζουμε το κουνουπίδι και αφού το στραγγίσουμε το πατάμε να λιώσει με ένα πιρούνι και το βάζουμε σε ένα μπολ .Προσθέτουμε κι όλα τα παραπάνω υλικά ,κρεμμύδι,σκόρδο,αυγά,αλατοπίπερο,δυόσμο,μαϊντανό ,άνηθο,αυγά,τριμμένο τυρί .Τα ανακατεύουμε όλα καλά και προσθέτουμε αλεύρι τόσο όσο να γίνει το μείγμα μας σφιχτό, να στέκεται στο κουτάλι μας να πλάθεται. Βάζουμε ελαιόλαδο στο τηγάνι ,αλευρώνουμε και τηγανίζουμε (εγώ τους έφτιαξα στο τεφάλ πιο υγιεινούς).Τους ακουμπάμε για λίγο σε χαρτί κουζίνας και μετά στην πιατέλα μας.
Καλή επιτυχία!
Η συνταγή είναι της Εύα Μπετζ
Ειδήσεις σήμερα
- Άγιος Έρωτας : Ο άντρας και η κοπέλα που βλέπει στον ύπνο της η Σοφία είναι ο πατέρας της και η αδερφή του Πατήρ Νικόλαου
- Νίκος Γαλανός : Το Πρόβλημα υγείας και ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε από την Γη της Ελιάς
- 20 ιδιαίτερες συνταγές για αφράτο σπιτικό ψωμί στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι
- Χριστούγεννα 2024 : 3+1 μαγικά Χριστουγεννιάτικα Χωριά στην Ελλάδα παράδεισος για τα παιδιά
- Κόκκινα νύχια : Ιδέες με το πιο festive χρώμα όλων των εποχών σε όλες τις αποχρώσεις