Κρέπες γεμιστές στον φούρνο!
(με λύσεις από περισσεύματα)
Υλικά για 8 κρέπες
8 κρέπες (μεσαίου μεγέθους 15 εκατοστά)
3 κ.σ. λιωμένο κρέας που περίσσεψε (κοτόπουλο, κιμάς, μοσχάρι)
100 γρ. φέτα λιωμένη
2-3 κ.σ. τυρί κρέμα (arla)
4 φέτες τυρί για τοστ ψιλοκομμένες
2 φέτες γαλοπούλα ή άλλο αλλαντικό ψιλοκομμένες
1 πιπεριά κέρατο ψιλοκομμένη (αν θέλετε την σωτάρετε ελαφρά)
ελάχιστο αλάτι-πιπέρι
Σάλτσα
2 ντομάτες ψιλοκομμένες και ελαφρώς σωταρισμένες με λάδι και νερό (μπορείτε και μαγειρεμένη σάλτσα που περίσσεψε)
1 μικρό κουτάκι κρέμα γάλακτος για μαγειρική
αλάτι
προαιρετικά τριμμένο τυρί
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της γέμισης σε μπωλ,με πηρούνι να λιώσουν και να ενωθούν
Ανακατεύουμε και τα υλικά της σάλτσας σε μπωλ.
Τυλίγουμε τις κρέπες με γέμιση
Τις βάζουμε σε πυρεξάκι δίπλα-δίπλα κολλητά.
Περιχύνουμε με την σάλτσα και αν θέλουμε ρίχνουμε τριμμένο τυρί.
Ψήνουμε στους 180, αντιστάσεις, μέχρι να πάρουν χρώμα καλό. (περίπου 25′)
Από τη φανταστική μαγείρισσα Bianca Nero