Υλικα
- 1 κιλο πατατες καθαρισμενες κ βρασμενες
- 1 κιλο μπριζολακια χοιρινα
- 3 κουταλιες σουπας λαδι
- 4 κουταλιες σουπας μελι
- 1κουταλια του γλυκου αλατι
- 1 κουταλια σουπας ντοματοπελτε
- 1 κουταλια σουπας σαλτσα σογια
- Χυμο απο 1/2 πορτοκαλι.
Δείτε ακόμα:Πεντανόστιμη Χοιρινή μπριζόλα με κρεμώδη σάλτσα μουστάρδας
Εκτελεση
Κοβετε τις πατατες στα τεσσερα κ τις βαζετε σε ενα ταψακι, της αλειφετε με λαδι αλατι θυμαρι κ ριγανη..ψιστε για 40 λεπτα στο γκριλ του φουρνου μεχρι να ροδισουν κ να γινουν τραγανες!!! Βαλτε τα μπριζολακια σε ενα ταψακι!! Ανακατεψτε τα παραπανω υλικα και περιχυνετε τα μπριζολακια …Ψινετε τα παιδακια για 30 λεπτα γυριζοντας 1 με 2 φορες και αλειφοντας με την σαλτσα τους!!Σερβιρετε τα μπριζολακια με τις πατατες κ με μια δροσερη σαλατα..!!!
Ειδήσεις σήμερα
- Δεν στεγνώνουν τα ρούχα : Το κόλπο με το μπουκάλι θα μειώσει το χρόνο στεγνώματος στο μισό
- Νέο επίδομα ανεργίας : Νέες αλλαγές – Ποιοι το χάνουν και ποιοι το δικαιούνται
- Γιώργος Τσατραφύλλιας : Σε αυτές τις πόλεις το ύψος του χιονιού θα ξεπεράσει το μισό μέτρο
- Διακοπή Ρεύματος ΔΕΗ : Διακοπές ρεύματος την Δευτέρα (13/1/2025) στην Αττική
- Ανακαλείται ελληνικό τυρί – Εντοπίστηκαν αυξημένα επίπεδα σε ορυκτέλαια