Υλικά
1 πακέτο λαζανακι
2 μικρές κρέμες γάλακτος
200 γραμ Φιλαδέλφεια
100 γραμ φέτα
μια κούπα κίτρινο τυρί
μια συσκευασία μανιτάρια
μια συσκευασία μπέικον
1 κουτάλι βούτυρο
αλατι πιπέρι
Εκτέλεση
τα λαζανακια τα βράζετε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας
και ρίχνετε πολύ λίγο ελαιόλαδο στο νερό που βράζουν
για την σως
βάζετε το βούτυρο σε ενα βαθύ τηγάνι
και τα μανιτάρια να σοταριστουν
προσθέτετε το μπέικον
για λίγα λεπτά να πάρει λίγο χρώμα άλλα μην ξεραθεί
μετά ρίχνετε το Φιλαδέλφεια και την φέτα
την κρέμα γάλακτος λίγο αλατι και μπόλικο πιπέρι
τα αφήνετε να βράσουν για μερικά λεπτά να γίνουν ολα μαζί
μια παχύρρευστη σως και μόλις το σβήσετε ρίχνετε την μισή κούπα
κίτρινο τυρί το υπόλοιπο τυρι το ρίχνετε πάνω απο τα λαζανακια οταν τα σερβίρεται !!!!
καλή επιτυχία
Συνταγή από Γιαγιά Μαίρη εν δράση που θα την βρείτε στη σελίδα της στο facebook πατωντας εδω
Ειδήσεις σήμερα
- Λευτέρης Σουλτάτος : Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το εγκεφαλικό που υπέστη-“Έκατσα εφτά μέρες στην εντατική”
- Γυναίκα έμεινε έγκυος σε ηλικία 76 ετών και Θα γεννήσει τον Ιούλιο
- Βασίλης Καλογήρου : Μάρτυρας αποκαλύπτει πως τον είδε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και του μίλησε
- Η ιδανική θερμοκρασία για το σπίτι τον Χειμώνα για να μην πιάσει μούχλα και για να μην κρυώνουμε
- Πότε ξεκινούν οι εγγραφές στα Νηπιαγωγεία και την Α΄ δημοτικού για το σχολικό έτος 2025-2026