Φαγητό που μπορείτε να το φτιάξετε είτε στο οικογενειακό ή στο επίσημο τραπέζι! Είναι εύκολο και παράλληλα πολύ εντυπωσιακό!
Εκτέλεση:
Βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.
Βράζουμε 5′ το γαριδάκι.
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο.
Στη συνέχεια προσθέτουμε και τις γαρίδες και συνεχίσουμε για 5′ το τσιγάρισμα.
Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε.
Αφαιρούμε το σκόρδο.
Ρίχνουμε την βότκα και αφήνουμε να εξατμιστεί.
Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και το τυρί σιγά σιγά μέχρι να λιώσει και να γίνει μια πηχτή και λεία σάλτσα.
Σερβίρουμε τα μακαρόνια και από πάνω την σάλτσα ή προσθέτουμε τα μακαρόνια μέσα στην σάλτσα και ανακατεύουμε.
Καλή όρεξη!
Ειδήσεις σήμερα
- Ειρήνη Μουρτζούκου: Η πρώτη νύχτα στη ΓΑΔΑ
- Άγιος Έρωτας : Η Ολυμπία πιάνει τον πατέρα Νικόλαο σε οίκο ανοχής και το κάνει θέμα στην επισκοπή
- Ζώδια : Ανάδρομος Ερμής έως 15/12/2024 – Πως θα επηρεάσει όλα τα ζώδια
- Η Γη της Ελιάς : Βασιλική και Αριάδνη γίνονται μια γροθιά ενάντια σε όλους
- «Καλάθι των Χριστουγέννων» : Επιστρέφει με χαμηλότερες τιμές