Yλικά
1 πακ. Πέννες
200 gr ρεγκάτο τριμμένο
200 gr ένταμ τριμμένο
Κεφαλοτύρι τριμμένο (περίπου 1-2 χούφτες)
2 κρέμες γάλακτος μεγάλες
10 φέτες ζαμπόν σε κομματάκια
6 φέτες μπέικον σε κομματάκια
Σοτάρουμε σε ένα τηγάνι το ζαμπόν και το Μπέικον.
Χωρίς λάδι η βούτυρο.
Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό για 7-8 λεπτά.
Τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε σε ένα ταψί η μεγάλο πυρέξ.
Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, τα τυριά που τα έχουμε ανακατέψει σε μια λεκανίτσα (όμως όχι όλα κρατάμε λίγη ποσότητα για να ρίξουμε από πάνω), το ζαμπόν, το μπέικον και ανακατεύουμε.
Τέλος βάζουμε από πάνω το τυρί που κρατήσαμε.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C στον αέρα για περίπου 30 λεπτά μέχρι να πάρει ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα.
Eleni Tsoutsoudaki-Bassalou”ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
Ειδήσεις σήμερα
- Στην Ευελπίδων η Ειρήνη Μουρτζούκου παίρνει τον δρόμο προς τον εισαγγελέα
- Ανάκληση σε μπισκότα – Εντοπίστηκαν μεταλλικά κομμάτια
- Ο Γιώργος Ζώλης μας δίνει την καλύτερη συνταγή για μελομακάρονα
- Η Γη της Ελιάς : Δεν θέλω να πληγωθείς – Ο Στάθης προσπαθεί να προστατέψει την Αριάδνη
- Η Γη της Ελιάς : Βασιλική και Αριάδνη γίνονται μια γροθιά ενάντια σε όλους