Μανιταρια τηγανιτα με τριμμενο κεφαλοτυρι
Υλικά
500 γρ μανιταρια φρεσκα,αλατι,πιπερι,παπρικα,ριγανη,1 φλυτζανακι του καφε ελαιολαδο,το χυμο απο 1 λεμονι
Εκτέλεση
Καθαριζουμε τη φλουδα απο τα μανιταρια και τα κοβουμε σε φετες!
Σε ενα τηγανι βαζουμε το ελαιολαδο , τα μανιταρια και τα υπολοιπα υλικα!Τηγανιζουμε περιπου 10 με 15 λεπτα μεχρι να παρουν χρυσαφι χρωμα.Βαζουμε τα μανιταρια σε μια πιατελα και οσο ειναι ακομη ζεστα ριχνουμε πανω τους τριμμενο κεφαλοτυρι.
Εαν νηστευετε ρίχνετε τυρι νηστισιμο