Υπέροχο και πολύ γευστικό φαγάκι για κάθε περίσταση! Θα το λατρέψουν μικροί και μεγάλοι!
Υλικά:
1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μικρά κομμάτια
1 μεγάλο κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
1/2 – 1 κούπα λευκό κρασί
Ζωμό από μοσχάρι
Χυμό από 1 λεμόνι
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι, κουρκουμά
2-3 κσ κορν φλάουρ
Δείτε ακόμα: Συνταγή για παιδιά: Τραχανάς με καρδιά μοσχαριού
Δείτε ακόμα: Μοσχαρακι στιφαδο στον φούρνο με κρεμμυδάκια!
Εκτέλεση:
Σε κατσαρόλα βάζουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε το μοσχάρι καλά. Προσθετουμε το κρεμμυδι και το σκορδο και ανακατευουνε. Σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε λίγο να εξατμιστεί το αλκοόλ. Καλύπτουμε το κρέας μας με τον ζωμό. Ρίχνουμε τα μπαχαρικά μας και βράζουμε το φαγητό μας για περίπου 2 ώρες.
Δείτε ακόμα: Ρόλο μοσχάρι στην κατσαρόλα
Μόλις είναι έτοιμο, διαλύουμε το κορν φλάουρ στο χυμό του λεμονιού και σε ελάχιστο νεράκι και πήζουμε το ζουμί του φαγητού. Σερβίρουμε με νιοκι, ρυζάκι ή ότι άλλο προτιμάτε.
Καλή επιτυχία!!
Η συνταγη είναι απο την εκπληκτικη ομαδα στο facebook: “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ” της κ. Elena Psillia
Ειδήσεις σήμερα
- Μαίρη Βιδάλη : Η σπαρακτική ανάρτηση για τον γιό της και το συγνώμη
- Πέθανε ο Γιάννης Λαμπρόπουλος
- Το ψυχολογικό τεστ που θα σας φανερώσει αν κουβαλάτε κάποιο κρυμμένο τραύμα βαθιά στο υποσυνείδητο σας
- Καλοριφέρ : Κόλπο μηχανικού για να ζεστάνετε πιο γρήγορα και ανέξοδα το σπίτι
- Η Γη της Eλιάς : Η Άννα γεννάει στα χωράφια με βοηθό τον Μιλτιάδη