Κάνουμε το μοσχαρακι κοκκινιστο ως συνήθως. Όταν μαλακωσει το κρέας πρέπει να έχουμε αρκετό ζουμί στην κατσαρόλα για να ρίξουμε το κουσκουσες. Για ένα φλιτζάνι κουσκουσες χρειαζόμαστε δύο φλιτζάνια ζουμί.
Δείτε ακόμα: Μοσχάρι σούπα με πατάτες και καρότα !!!
Ρίχνουμε το ζυμαρικο, αλατι, πιπερι και βράζουμε για 15 – 20 λεπτά. Όταν κλείσουμε την φωτιά πρέπει να έχει αρκετό υγρό το φαγητό γιατί θα το τραβήξει το ζυμαρικο καθώς κρυώνει. Μπορεί να χρειαστεί να προσθέσουμε νερό στην διάρκεια του μαγειρεματος
Η συνταγη είναι από την εκπληκτικη ομαδα στο facebook “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ” της κ.Reggina Filippou
Ειδήσεις σήμερα
- Ανακαλείται ρίγανη – Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για δηλητηρίαση
- Άγιος Έρωτας : Δεν θα γίνει κάτι μεταξύ μας ούτε σήμερα ούτε αύριο – Η Χλόη αφήνει σύξυλο τον Πέτρο
- Πουτίγκα πρωτεΐνης χωρίς ζάχαρη του Άκη Πετρετζίκη
- 43 χρόνια χωρίς τον Παντελή Ζερβό- Η οικογενειακή τραγωδία που είχε φυλάξει ως επτασφράγιστο μυστικό ακόμα και από τη γυναίκα του
- Πρότυπα Σχολεία – Oι αλλαγές : Πώς θα γίνεται η εισαγωγή μαθητών