Κάνουμε το μοσχαρακι κοκκινιστο ως συνήθως. Όταν μαλακωσει το κρέας πρέπει να έχουμε αρκετό ζουμί στην κατσαρόλα για να ρίξουμε το κουσκουσες. Για ένα φλιτζάνι κουσκουσες χρειαζόμαστε δύο φλιτζάνια ζουμί.
Δείτε ακόμα: Μοσχάρι σούπα με πατάτες και καρότα !!!
Ρίχνουμε το ζυμαρικο, αλατι, πιπερι και βράζουμε για 15 – 20 λεπτά. Όταν κλείσουμε την φωτιά πρέπει να έχει αρκετό υγρό το φαγητό γιατί θα το τραβήξει το ζυμαρικο καθώς κρυώνει. Μπορεί να χρειαστεί να προσθέσουμε νερό στην διάρκεια του μαγειρεματος
Η συνταγη είναι από την εκπληκτικη ομαδα στο facebook “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ” της κ.Reggina Filippou
Ειδήσεις σήμερα
- Η Γη της Ελιάς : Ενάς άγνωστος άντρας από το παρελθόν παρακολουθεί τον Βαρώτσο
- Grand Hotel : Ο Παλιός εφιάλτης ξυπνά για την Κυβέλη
- Εύκολοι τρόποι να καθαρίσεις τα παλιά Χριστουγεννιάτικα κεριά και πως να τα κάνεις να κρατήσουν περισσότερο
- Άγιος Έρωτας: Θέλω να σε παντρευτώ αλλά δε σ’ αγαπώ- Τον πληγώνει βαθιά με τις κουβέντες της
- Δημήτρης Αλεξάνδρου : «Χρησιμοποιούν τα πάντα και τους πάντες – Είπαν ότι έχει σκοτώσει ένα παιδάκι»