Μπριζόλες με σάλτσα από γιαούρτι και μανιτάρια. Μια φανταστική συνταγή για να φάμε τις μπριζόλες λίγο διαφορετικά!
Υλικά
6 μπριζόλες μοσχαρίσιες
1 μικρό κουτί μανιτάρια
2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
1 λεμόνι (το χυμό του)
½ κουτ. της σούπας κορν φλάουερ
1 ποτήρι κρασί άσπρο αρετσίνωτο
5 κουταλιές της σούπας βούτυρο
3 κουταλιές της σούπας γιαούρτι
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Τηγανίζετε με το βούτυρο τις μπριζόλες και τις βάζετε σε μια πιατέλα. Στο ίδιο τηγάνι ρίχνετε μέσα τα μανιτάρια κομμένα σε φέτες, τα σοτάρετε και τα σβήνετε με το χυμό του λεμονιού. Προσθέτετε τη μουστάρδα. Διαλύετε το αλεύρι με το κρασί και το ρίχνετε στο τηγάνι, ενώ εξακολουθείτε να ανακατεύετε μ΄ ένα ξύλινο κουτάλι. Βάζετε αλάτι, πιπέρι, το γιαούρτι κι ενώ ανακατεύετε ακόμα, για να γίνει η σάλτσα, βάζετε τις μπριζόλες για να πάρουν μαζί με τη σάλτσα 1-2 βράσεις. Σερβίρονται με πατάτες πουρέ.
Ειδήσεις σήμερα
- Η Γη της Ελιάς : Αποχωρεί πασίγνωστος πρωταγωνιστής από τη σειρά και μόλις το ανακοίνωσε
- Πως είναι σήμερα η μικρή Κορίνα του «Πάτερ Ημών» στα 39 της- Δεν έχει περάσει μέρα από πάνω της
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 13/1/2025 ως 19/01/2025 για όλα τα ζώδια
- Λάρισα: Συνεχίζεται το θρίλερ για τον 39χρονο Βασίλη – Οι δυσκολίες της έρευνας
- Υπόθεση Αμαλιάδας: Κάνουν σαν να μην πέθαναν και τα δικά μας παιδιά- Ξεσπούν οι οικογένειες των αδικοχαμένων βρεφών