Μακαρονια
Κεφτεδάκια
Κόκκινη σάλτσα
Παρμεζάνα
Μοτσαρέλα
Ασπράδια αυγού
Μαϊντανό ή βασιλικό (για τη γαρνιτούρα)
Εκτελεση
Τηγανιζουμε τα κεφτεδακια
Σπαμε τα μακαρονια στα δύο η και πιο πολυ και τα βάζουμε να βράσουν. Τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Όταν τα κεφτεδάκια είναι έτοιμα τα βουταμε στη σαλτσα
Χτυπάμε σε ένα μπολ το ασπράδι και στη συνέχεια ρίχνουμε μέσα τα μακαρονια.Αφού τα ανακατέψουμε καλά προσθέτουμε τη μοτσαρέλα, την παρμεζάνα και μερικες κουταλιες από την κόκκινη σάλτσα.
Λαδώνουμε τα φόρμακια και κατά το ένα τρίτο με τα μακαρονια.Τα πατάμε στο κέντρο για να τους δώσουμε σχήμα φωλιάς. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά περίπου (180 οC).
Όταν είναι έτοιμα τα βγάζουμε από το φούρνο και τα αφήνουμε να κρυώσουν . Τα βγάζουμε από τη φόρμα προσπαθώντας να μη χαλάσουμε το σχήμα τους.
Όταν έρθει η ώρα του σερβιρίσματος, βάζουμε μια κουταλιά από τη σάλτσα στο κέντρο της φωλιάς κι έπειτα το κεφτεδάκι. Βάζουμε λίγη σάλτσα πάνω στο κεφτεδάκι και στο τέλος στολίζουμε με μαϊντανό ή βασιλικό.
πηγη
Πατηστε ΕΔΩ και ελατε στην πιο ομορφη παρεα με συνταγες και κατασκευες για παιδια
Ειδήσεις σήμερα
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή
- Οι 7 σειρές που τελειώνουν οριστικά τον Δεκέμβριο – Ποιες τις αντικαθιστούν
- Ντύσιμο Δεκέμβριου 2024: 15 festive ιδέες από την δουλειά μέχρι το ρεβεγιόν
- Αμαλιάδα : Ραγδαίες εξελίξεις – Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου – Βίντεο από τη σύλληψη
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή