Σήμερα, φτιάχνουμε μια διαφορετική συνταγή για τις πέννες και τις συνδυάζουμε με καλαμπόκι και ντοματίνια. Μια υπέροχη προταση για τη νηστεία.
Εκτέλεση:
Βράζουμε τις πέννες σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό, για 9-10 λεπτά, μέχρι να γίνουν al dente. Όταν είναι έτοιμες τις σουρώνουμε και τις κρυώνουμε με νερό.
Τοποθετούμε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά, να ζεσταθεί καλά και προσθέτουμε το ελαιόλαδο και τη μαργαρίνη. Ρίχνουμε πιπέρι και σωτάρουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και το καλαμπόκι, σε μέτρια φωτιά, μέχρι να μαλακώσουν.
Προσθέτουμε τα ντοματίνια, κομμένα στη μέση, και σβήνουμε με λίγο λευκό κρασί. Αφού εξατμιστεί το αλκοόλ, βάζουμε το τριμμένο και ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα. Στο τέλος προσθέτουμε τις βρασμένες πέννες, τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με πιπέρι.
Ειδήσεις σήμερα
- Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί τρόφιμο με το μικρόβιο Listeria – Προσοχή μην το καταναλώσετε
- Μενού εβδομάδας από 25/11/2024 ως 01/12/2024 – Νηστεία Χριστουγέννων
- Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Δ’ κύκλος : 59α, 59β, 60α, 60β, 61α
- Ανακαλείται ρόφημα σοκολάτας – Εντοπίστηκαν κομμάτια γυαλιού
- Καρέ μαλλιά: Τα 10 top trends του 2025 για τις πιο fashionable εμφανίσεις