Ωραίος μεζές για όλη την οικογένεια, ειδικά για τα…μεγάλα παιδιά με ουζακι, ρακη και μπύρα. Φυλάσσεται και στην κατάψυξη για ξαφνικούς επισκέπτες! Γίνεται ανάρπαστο κάθε φορά.
Εκτέλεση :
Χτυπάτε τα αυγά και ανακατεύετε πρώτα καλά το αλεύρι (καλύτερα περάστε το από σουρωτηρι. Αν σβωλιασει λίγο δεν πειράζει). Προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά. Τηγανιζετε με λίγο ελαιόλαδο ή βούτυρο σε μεσαίο τηγάνι το μισό μείγμα. Τοποθετείτε την ομελέτα πάνω σε αλουμινοχαρτο. Φτιάχνετε και την 2η ομελέτα.
Πάνω στην κάθε ομελέτα απλώνετε 1,5 φέτα ζαμπόν και το μείγμα της γεμισης. Μην απλωσετε μέχρι πάνω γιατί στο τυλιγμα θα χυθεί έξω.
Τυλιγετε τα ρολά (όχι πολύ σφιχτά) και τα κλείνετε καλά με το αλουμινοχαρτο. Βάζετε στο ψυγείο για μερικές ώρες να σφιξουν ή στην κατάψυξη για 30′. Κόβετε τα ρολά σε φετουλες. Βάζετε μια καπαρη αν θέλετε για στολισμα.
(εάν τα θέλετε πιο πικαντικα, προσθέστε στη γεμιση λίγο πιπέρι καγιεν).
Καλή επιτυχία!
Η συνταγή είναι της Christina Havri
Ειδήσεις σήμερα
- Κύκλωμα προστασίας: Αυτός είναι ο πασίγνωστος γόης Έλληνας ηθοποιός
- Ανακαλείται μουστάρδα- Είναι ακατάλληλη και επικίνδυνη για την υγεία των καταναλωτών
- Κλειστά σχολεία αύριο Πέμπτη (16/01) – Η Λίστα με τις περιοχές
- Άσπα Τσίνα: Πώς είναι σήμερα – Η συγκλονιστική αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση
- Η Γη της Ελιάς : Ο Στάθης εθίζεται άσχημα και τα χάνει όλα μαζί και την Ιουλία