Ωραίος μεζές για όλη την οικογένεια, ειδικά για τα…μεγάλα παιδιά με ουζακι, ρακη και μπύρα. Φυλάσσεται και στην κατάψυξη για ξαφνικούς επισκέπτες! Γίνεται ανάρπαστο κάθε φορά.
Εκτέλεση :
Χτυπάτε τα αυγά και ανακατεύετε πρώτα καλά το αλεύρι (καλύτερα περάστε το από σουρωτηρι. Αν σβωλιασει λίγο δεν πειράζει). Προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά. Τηγανιζετε με λίγο ελαιόλαδο ή βούτυρο σε μεσαίο τηγάνι το μισό μείγμα. Τοποθετείτε την ομελέτα πάνω σε αλουμινοχαρτο. Φτιάχνετε και την 2η ομελέτα.
Πάνω στην κάθε ομελέτα απλώνετε 1,5 φέτα ζαμπόν και το μείγμα της γεμισης. Μην απλωσετε μέχρι πάνω γιατί στο τυλιγμα θα χυθεί έξω.
Τυλιγετε τα ρολά (όχι πολύ σφιχτά) και τα κλείνετε καλά με το αλουμινοχαρτο. Βάζετε στο ψυγείο για μερικές ώρες να σφιξουν ή στην κατάψυξη για 30′. Κόβετε τα ρολά σε φετουλες. Βάζετε μια καπαρη αν θέλετε για στολισμα.
(εάν τα θέλετε πιο πικαντικα, προσθέστε στη γεμιση λίγο πιπέρι καγιεν).
Καλή επιτυχία!
Η συνταγή είναι της Christina Havri
Ειδήσεις σήμερα
- Ειρήνη Μουρτζούκου: Η πρώτη νύχτα στη ΓΑΔΑ
- Άγιος Έρωτας : Η Ολυμπία πιάνει τον πατέρα Νικόλαο σε οίκο ανοχής και το κάνει θέμα στην επισκοπή
- Ζώδια : Ανάδρομος Ερμής έως 15/12/2024 – Πως θα επηρεάσει όλα τα ζώδια
- Η Γη της Ελιάς : Βασιλική και Αριάδνη γίνονται μια γροθιά ενάντια σε όλους
- «Καλάθι των Χριστουγέννων» : Επιστρέφει με χαμηλότερες τιμές