ΠΑΝΣΕΤΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΡΟΛΑΚΙΑ
Υλικα
Ενα κιλο πανσετες καλα κτυπημενες
φετες μπεικον οσες και οι πανσετες
πρασινες και κοκκινες πιπεριες κομμενες σε λωριδες
κασερι κομμενο σε λωριδες
σκορδο ψιλοκομμενο
κρεμμυδι ψιλοκομμενο
καροτο κομμενο σε λωριδες
δενδρολιβανο
αλατι
πιπερι
ενα ποτηρι ασπρο κρασι
μουσταρδα
ελαιολαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μαριναρω απο βραδυς τις πανσετες με αλατι, πιπερι ,δενδρολιβανο σκορδο κρεμμυδι ελαιολαδο και κρασι!
Την επομενη μερα απλωνω την πανσετα την αλειφω μουσταρδα και στρωνω το μπεικον ολα τα λαχανικα και το κασερι!
Κανω ρολο και το κλεινω με οδοντογλυφιδα!
Τοποθετω το καθε ρολακι σε ταψι με λαδοκολλα και ψηνω στους 200 β μεχρι να ροδισουν!
Κατά τη διάρκεια του ψησίματος, τα γυρνω μια φορά για να πάρει χρώμα και η άλλη πλευρά!
Ειναι πολυ ωραια για μπουφε κοβοντας τα σε φετουλες !
Ακομη και για φιλους για μια μπυριτσα!