Αυτες οι πατάτες φούρνου είναι το κάτι αλλό! Λιώνουν στο στόμα! Με μουστάρδα και θυμάρι,ετοιμές να απογειώσουν το πιάτο σας!
Υλικά:
1,5 κιλό πατάτες
3 κ.γ. μουστάρδα
1 κ.γ. μέλι
ελαιόλαδο
1 κ.γ. ζωμό λαχανικών
Χυμός 1 λεμονιού
λιγο νεράκι
1-2 σκελίδες σκόρδο
λίγο ρίγανη
μερικά κλωνάρια θυμάρι φρέσκο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούε Καθαρίζουμε τις πατάτες . Στο multi χτυπάμε τη μουστάρδα, το μέλι, το ελαιόλαδο, το νερο, το ζωμό, και το λεμόνι, αρκετά μέχρι να έχουμε ένα μείγμα ομοιογενές.Στρώνουμε τις πατάτες σε ένα ταψί σε μέγεθος όπου οι πατάτες να μην είναι η μια πάνω στην άλλη και τις περιχύνουμε με το μείγμα που δημιουργήσαμε στο Multi.Πασπαλίζουμε τις πατάτες με τη ρίγανη και το θυμάρι, με αλάτι και πιπέρι. ψιλοκόβουμε το σκόρδο και προσθέτουμε και αυτο αναμέσα στις πατάτες.Τοποθετούμε στο φούρνο και ψήνουμε για 45-50 λεπτά.
Ειδήσεις σήμερα
- Η Γη της Ελιάς : Αποχωρεί πασίγνωστος πρωταγωνιστής από τη σειρά και μόλις το ανακοίνωσε
- Ανακαλούνται γαριδάκια – Μεγάλος κίνδυνος για την υγεία
- Σχολεία : Τι θα ισχύει με τις απουσίες λόγω γρίπης
- Ζωή Ναλμπάντη : “Γέννησα τη μία μου κόρη στο χαλάκι του μπάνιου, ο άνδρας μου έκοψε τον ομφάλιο λώρο”
- Η Γη της Ελιάς : Το κάνεις όλο και χειρότερο Στάθη- Η Ιουλία τον κατακεραυνώνει