Tα κεφτεδάκια είναι το αγαπημένο φαγητό μικρών και μεγάλων. Γι αυτό και σήμερα φτιάχνουμε μια πιο ελαφριά εκδοχή για να τα απολαύσουμε χωρίς τύψεις.
Υλικά
350 γρ. κιμά κοτόπουλο
2 φέτες ψωμί του τοστ
100 ml. γάλα
50 γρ. τριμμένο τυρί παρμεζάνα
Αλάτι, πιπέρι
3 κουταλιές της σούπας τριμμένη φρυγανιά
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Βάζουμε σε ένα μπολ το ψωμί με το γάλα και το αφήνουμε να μέχρι αν απορροφηθεί το γάλα. Στη συνέχεια προσθέτουμε τον κιμά μαζί με την παρμεζάνα και ανακατεύουμε καλά. Πλάθουμε τα κεφτεδάκια και τα πανάρουμε με την τριμμένη φρυγανιά. Ρίχνουμε λίγο λάδι σε ένα ταψί, τοποθετούμε τα κεφτεδάκια και τα ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.
Ειδήσεις σήμερα
- Χρήστος Μάστορας : H ταινία Στέλιος Καζαντζίδης είναι ο λόγος που ανακάλυψε πως έχει ΔΕΠΥ
- Ανάκληση σε μπισκότα – Εντοπίστηκαν μεταλλικά κομμάτια
- Ο Γιώργος Ζώλης μας δίνει την καλύτερη συνταγή για μελομακάρονα
- Grand hotel : Ο Ρήγας κλέβει το μωρό της Ελένης για να μπορέσει να την εκδικηθεί
- Η Γη της Ελιάς : Τελικά όντως θέλει να τους εκδικηθεί – Η Αριάδνη βλέπει τον Κουράκο να κοιτά με λατρεία την Ιουλία