Tα κεφτεδάκια είναι το αγαπημένο φαγητό μικρών και μεγάλων. Γι αυτό και σήμερα φτιάχνουμε μια πιο ελαφριά εκδοχή για να τα απολαύσουμε χωρίς τύψεις.
Υλικά
350 γρ. κιμά κοτόπουλο
2 φέτες ψωμί του τοστ
100 ml. γάλα
50 γρ. τριμμένο τυρί παρμεζάνα
Αλάτι, πιπέρι
3 κουταλιές της σούπας τριμμένη φρυγανιά
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Βάζουμε σε ένα μπολ το ψωμί με το γάλα και το αφήνουμε να μέχρι αν απορροφηθεί το γάλα. Στη συνέχεια προσθέτουμε τον κιμά μαζί με την παρμεζάνα και ανακατεύουμε καλά. Πλάθουμε τα κεφτεδάκια και τα πανάρουμε με την τριμμένη φρυγανιά. Ρίχνουμε λίγο λάδι σε ένα ταψί, τοποθετούμε τα κεφτεδάκια και τα ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.
Ειδήσεις σήμερα
- Άγιος Έρωτας : Ο Παύλος καταστρέφει τον Κυριάκο
- Μαρινάδα για Χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα ή κοτόπουλο
- Η Γη της Ελιάς : Δύσκολο το μέλλον της Ασπασίας με τον Δημοσθένη
- Grand Hotel : Ο Ρήγας αποπειράται να την σκοτώσει-Βγαίνουν στην φόρα τα μυστικά του
- Εύκολα και Festive Χτενίσματα για Μπούκλες σε Μεσαία Μαλλιά για τις Γιορτές