Υλικά!!
1 κιλό κρέας χοιρινό από λαιμό κομμένο σε κύβους
2 κρεμμύδια μεγάλα
2 καρότα
1 σκελίδα σκόρδο
1 κουτί κονσέρβα μανιτάρια
1 πορτοκάλι
2 λεμόνια
λίγο κρασί για το σβήσιμο
2 κουταλιές σούπας κορν φλάουρ!
Αλάτι, ρίγανη, πιπέρι,, λάδι για το τσιγάρισμα!!
Εκτέλεση
Βάζω σκέτο το κρέας στην κατσαρόλα, Μόλις φύγουν τα υγρά του το σβήνω με λίγο ξύδι,μετά ρίχνω το λάδι κόβω τα δυο κρεμμύδια,το σκόρδο,κόβω φέτες τα καρότα ρίχνω τα μανιτάρια!!
Τσιγαρίζω σβήνω κρασί ότι έχω , σε 3 λεπτά ξανά σβήνω με ένα πορτοκάλι αν δεν έχουν πολύ χυμό μέσα στύβω δυο,ρίχνω αλάτι πιπέρι ρίγανη!!
Ρίχνω νερό και σκεπάζω .
Τέλος όταν είναι έτοιμο,διαλύω δύο καλά γεμάτες κουταλιές της σούπας κορν-φλάουρ και τις ανακατεύω με χυμό από δυο λεμόνια,ρίχνω μέσα δεν ανακατεύω κουνάω την κατσαρόλα και πήζει κατεύθυναν σβήνω και σερβίρω με ρύζι η πατάτες τηγανητές!!
Sofia Kasapidou”ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Ειδήσεις σήμερα
- Άγιος Έρωτας : Ο Παύλος καταστρέφει τον Κυριάκο
- Μαρινάδα για Χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα ή κοτόπουλο
- Η Γη της Ελιάς : Δύσκολο το μέλλον της Ασπασίας με τον Δημοσθένη
- Grand Hotel : Ο Ρήγας αποπειράται να την σκοτώσει-Βγαίνουν στην φόρα τα μυστικά του
- Εύκολα και Festive Χτενίσματα για Μπούκλες σε Μεσαία Μαλλιά για τις Γιορτές