Ένα πολύ νόστιμο φαγητό, γρήγορο και οι μπριζόλες ζουμερές και μαλακές
Υλικά
Μπριζόλες χοιρινές
2 καρότα κομμένα
1 πιπεριά Φλωρίνης
1 πράσινη πιπεριά
1 γεμάτη κουταλιά αλεύρι
1 νεροπότηρο νερό
1 κουταλιά μεγάλη μουστάρδα
2 τομάτας κατακόκκινες τριμμένες
Λίγο ελαιόλαδο
Αλάτι πιπέρι ρίγανη
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο ποτήρι ρίχνουμε το νερό, το ελαιόλαδο, το αλεύρι, την μουστάρδα, την σάλτσα τομάτας, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη, και τα χτυπάμε καλά στην φραπιέρα ή στο μίξερ
Στο ταψί βάζουμε τις μπριζόλες με τις πιπεριές και τα καρότα, ρίχνουμε την σάλτσα (που κάναμε στο μίξερ), ανακατεύουμε όλα τα υλικά και βάζουμε το ταψί στον φούρνο. Ίσως χρειαστεί να συμπληρώσουμε και λίγο νερό ακόμη.
Κατά την διάρκεια του ψησίματος γυρνάμε τις μπριζόλες να γίνουν και από τις δύο πλευρές
Συνοδεύεται τέλεια με πατάτες τηγανητές
Πηγή: igastronomie.blogspot.grΕιδήσεις σήμερα
- Ειρήνη Μουρτζούκου: Η πρώτη νύχτα στη ΓΑΔΑ
- Άγιος Έρωτας : Η Ολυμπία πιάνει τον πατέρα Νικόλαο σε οίκο ανοχής και το κάνει θέμα στην επισκοπή
- Ζώδια : Ανάδρομος Ερμής έως 15/12/2024 – Πως θα επηρεάσει όλα τα ζώδια
- Η Γη της Ελιάς : Βασιλική και Αριάδνη γίνονται μια γροθιά ενάντια σε όλους
- «Καλάθι των Χριστουγέννων» : Επιστρέφει με χαμηλότερες τιμές