Ένα πολύ νόστιμο φαγητό, γρήγορο και οι μπριζόλες ζουμερές και μαλακές
Υλικά
Μπριζόλες χοιρινές
2 καρότα κομμένα
1 πιπεριά Φλωρίνης
1 πράσινη πιπεριά
1 γεμάτη κουταλιά αλεύρι
1 νεροπότηρο νερό
1 κουταλιά μεγάλη μουστάρδα
2 τομάτας κατακόκκινες τριμμένες
Λίγο ελαιόλαδο
Αλάτι πιπέρι ρίγανη
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο ποτήρι ρίχνουμε το νερό, το ελαιόλαδο, το αλεύρι, την μουστάρδα, την σάλτσα τομάτας, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη, και τα χτυπάμε καλά στην φραπιέρα ή στο μίξερ
Στο ταψί βάζουμε τις μπριζόλες με τις πιπεριές και τα καρότα, ρίχνουμε την σάλτσα (που κάναμε στο μίξερ), ανακατεύουμε όλα τα υλικά και βάζουμε το ταψί στον φούρνο. Ίσως χρειαστεί να συμπληρώσουμε και λίγο νερό ακόμη.
Κατά την διάρκεια του ψησίματος γυρνάμε τις μπριζόλες να γίνουν και από τις δύο πλευρές
Συνοδεύεται τέλεια με πατάτες τηγανητές
Πηγή: igastronomie.blogspot.grΕιδήσεις σήμερα
- Άγιος Έρωτας : Ο Παύλος καταστρέφει τον Κυριάκο
- Μαρινάδα για Χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα ή κοτόπουλο
- Η Γη της Ελιάς : Δύσκολο το μέλλον της Ασπασίας με τον Δημοσθένη
- Grand Hotel : Ο Ρήγας αποπειράται να την σκοτώσει-Βγαίνουν στην φόρα τα μυστικά του
- Εύκολα και Festive Χτενίσματα για Μπούκλες σε Μεσαία Μαλλιά για τις Γιορτές