Υλικά
3 μέτρια κολοκυθάκια
2 αυγά
1/2 κόκκινη πιπεριά
1/2 πράσινη πιπεριά
1 κεσεδακι σκόρδο
50 γρ ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Μαϊντανό
1,5 ποτήρι αλεύρι
Δείτε ακόμα: Πεντανόστιμα Κολοκυθάκια & Μελιτζάνες με απίθανο κουρκούτι και συνοδευτικό τζατζίκι !!!!
Για την γεμίση
Μαγιονέζα
2 καρότα
200 γρ τριμμένο κασερι (βάλτε οποίο προτιμάτε)
6 φέτες σαλάμι γαλοπούλας
(φυσικά την γεμίση μπορείτε να αλλάξετε)
Δείτε ακόμα: Κολοκυθάκια πάρα πολύ τραγανά!!!
Οδηγίες
Τριβουμε τα κολοκυθάκια με τριφτι
Κόβουμε της πιπεριές σε πολύ μικρά κομματάκια και ρίχνουμε μέσα
Προσθέτουμε τα αυγά, το αλάτι, το πιπέρι, και άμα θέλουμε λίγο σκορδακι λιωμένο
Βάζουμε το λάδι το μαϊντανό και ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά
Δείτε ακόμα: Μυρωδάτα muffins με κολοκυθοανθούς
Στο τέλος λίγο λίγο ρίχνουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε
Στο ταψί /το δικό μου είναι 20×25/βάζουμε το χαρτί το αντικολλητικο και βάζουμε το μείγμα
Βάζουμε στο φούρνο στους 180 για 20-30λεπτα, Δοκιμάζουμε με ξυλακι άμα βγαίνει καθαρό είναι έτοιμο
Βγάζουμε από το φούρνο και όπως είναι ζεστό το τυλλιγουμε με το χαρτί
Αφήνουμε για 30 λεπτά το ξανά γυρναμε προσεκτικά πίσω όσο θα ανοίξεις δεν το πιεζουμε και αφήνουμε να κρυώσει εντελώς
Αφού κρυώσε αλείφουμε με μαγιονέζα
Τριβουμε τα καρότα και απλώνουμε πάνω στην μαγιονέζα, από πάνω απλώνουμε το κασερακι, και στο τέλος στρώνουμε το σαλάμι
Το τυλλιγουμε πάλι αφεροντας το χαρτί
Μπορείτε να σερβίρετε αμέσως
Πηγή: cookpadΕιδήσεις σήμερα
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή
- Οι 7 σειρές που τελειώνουν οριστικά τον Δεκέμβριο – Ποιες τις αντικαθιστούν
- Ντύσιμο Δεκέμβριου 2024: 15 festive ιδέες από την δουλειά μέχρι το ρεβεγιόν
- Αμαλιάδα : Ραγδαίες εξελίξεις – Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου – Βίντεο από τη σύλληψη
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή