Ψαρονέφρι μαλακό και πολύ νόστιμο με μανιτάρια και λευκή σάλτσα βελουτε!! Το λευκό κρασί απογειώνει τη γεύση του και εντυπωσιάζει και τους πιο απαιτητικούς!!
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε το ψαρονέφρι και το κόβουμε σε λεπτές ροδέλες σοτάρουμε σε βούτυρο μέχρι να πάρει λίγο χρώμα. Ψιλοκόβουμε τα φρέσκα μανιτάρια και τα προσθέτουμε και αυτά μέχρι να μαλακώσουν σβήνουμε με μισό φλιτζάνι λευκό κρασί και το αφήνουμε μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ. Στη συνέχεια
προσθέτουμε την μουστάρδα λίγο ζάχαρη, το αλάτι, το πιπέρι και τέλος την κρεμά γάλακτος.
Αφήνουμε να βράσει λίγο με την κρέμα γάλακτος μέχρι να πηχτωση και ρίχνουμε τον ψιλοκομμένο δυόσμο η μαϊντανό.
Καλή επιτυχία!!!
Η συνταγή είναι της Panagiota Kiriakou
Ειδήσεις σήμερα
- Κλειστά σχολεία αύριο Τρίτη (14/01) – Η Λίστα με τις περιοχές -συνεχής ενημέρωση
- Ειρήνη Μουρτζούκου: Ο μικρός Παναγιωτάκης έφυγε από στέρηση οξυγόνου – Τα νέα αποτελέσματα των ιστολογικών
- Πές μου το ζώδιο σου να σου πω ποιον Τοξικό άνθρωπο πρέπει να βγάλεις από τη ζωή σου το 2025
- Grand Hotel Επόμενα επεισόδια: 45, 46, 47
- Θολά τζάμια αυτοκινήτου από τη βροχή και το κρύο: Πως να τα ξεθολώσετε χωρίς να κινδυνεύσετε