Υλικά
Βρασμένα παντζάρια τριμμένα στο χοντρό του τρίφτη.
Βρασμένα καρότα τριμμένα και αυτά.
Βρασμένες πατάτες κομμένες καβάκια.
Βρασμένα αυγά τριμμένα και αυτά στο χοντρό του τρίφτη.
Μαγιονέζα.
Αλάτι επί μέρους στα στρώματα.
Εκτέλεση
Για να δώσουμε ωραίο σχήμα βάζουμε ένα τσέρκι στην πιατέλα και βάζουμε πρώτα τα παντζάρια. Από πάνω τα τριμμένα καρότα και πάνω τις πατάτες που έχουμε ανακατέψει με μαγιονέζα.
Από πάνω στρώνουμε λίγη ακόμη μαγιονέζα για να έχει ωραία λεία εμφάνιση και ρίχνουμε τα τριμμένα αυγά.