Απίθανο κέρασμα για κάθε παιδικό πάρτυ. Αλμυρά στικς με δύο είδη τυριών, ζαμπόν και τραγανή επικάλυψη. Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί και να φάει μόνο ένα.
Υλικά (για 12-15 στικς)
100 γρ. τυρί μοτσαρέλα
100 γρ. τυρί έμενταλ 3,5 ουγκιά τυρί έμενταλ
200 γρ. φέτες γαλοπούλα
2 αυγά
Τριμμένη φριγανιά για το πανάρισμα
Ηλιέλαιο για τηγάνισμα
12 – 15 καλαμάκια για σουβλάκια
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε τη γαλοπούλα και τα τυριά σε κυβάκια (όχι πολύ μικρά, για να μπορούμε να τα περάσουμε στα καλαμάκια). Περνάμε εναλλάξ το ζαμπόν και τα τυριά στα καλαμάκια.
Μόλις περάσουμε όλα τα υλικά, βουτάμε ένα-ένα τα καλαμάκια στα χτυπημένα αυγά τυριών και στη συνέχεια τα περνάμε στην τριμμένη φριγανιά δύο φορές από κάθε πλευρά.
Ζεσταίνουμε το λάδι (αρκετό ώστε να καλυφθούν τα στικς) σε ένα βαθύ τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Τηγανίζουμε τα στικς τρία-τρία μέχρι να ροδίσουν ομοιόμορφα (περίπου 3 λεπτά) και τα στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
Η φωτογραφία και η συνταγή είναι από το https://www.cbc.ca
Ειδήσεις σήμερα
- Στην Ευελπίδων η Ειρήνη Μουρτζούκου παίρνει τον δρόμο προς τον εισαγγελέα
- Ανάκληση σε μπισκότα – Εντοπίστηκαν μεταλλικά κομμάτια
- Ο Γιώργος Ζώλης μας δίνει την καλύτερη συνταγή για μελομακάρονα
- Η Γη της Ελιάς : Δεν θέλω να πληγωθείς – Ο Στάθης προσπαθεί να προστατέψει την Αριάδνη
- Η Γη της Ελιάς : Βασιλική και Αριάδνη γίνονται μια γροθιά ενάντια σε όλους