4-5 φιλέτα σολωμού
1 σακ. Σαλάτα καλαμποκιού
4-5 πατάτες
Ελαιόλαδο
Μουστάρδα
Λεμόνι
Μπουκοβο γλυκό
Πάπρικα καπνιστή
Πάπρικα γλυκιά
Αλατι
Δείτε ακόμα: Αλμυρή τούρτα για το μπουφέ μας
Ριχνουμε σε ένα ποτήρι ελαιόλαδο, 1 κ.σ. γεμάτη μουστάρδα, μπούκοβο, λεμόνι, αλατι και ανακατεύουμε καλά… Βάζουμε τα φιλετα Σολωμού σε ένα πυρεξ, τα περιχύνουμε και τους κάνουμε ένα ελαφρύ μασάζ να πάει παντού η σως μας… τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170° αέρα 30-40 λεπτα…
Σαλάτα καλαμποκιου: την βράζουμε σε αλατισμένο νερό για 15 λεπτά… Μόλις γίνει την σουρώνουμε και την ανακατεύουμε με λίγο ελαιόλαδο…
Πατάτες με πάπρικα καπνιστή:
Δείτε ακόμα: Η πρώτη μας ψαρόσουπα!
Καθαριζουμε και Κόβουμε τις πατάτες μας… Τις βράζουμε για 15 λεπτά… Τις σουρώνουμε… Τις βάζουμε σε ένα πυρεξ, τις περιχύνουμε με λίγο λάδι, Ρίχνουμε αλάτι και πάπρικα καπνιστή… ανακατεύουμε καλά και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 στον αέρα για 30 λεπτά…
Η συνταγή είναι από την εκπληκτική σελίδα στο facebook: Οι Γεύσεις της Ελένης
Ειδήσεις σήμερα
- Χρήστος Μάστορας : H ταινία Στέλιος Καζαντζίδης είναι ο λόγος που ανακάλυψε πως έχει ΔΕΠΥ
- Ανάκληση σε μπισκότα – Εντοπίστηκαν μεταλλικά κομμάτια
- Ο Γιώργος Ζώλης μας δίνει την καλύτερη συνταγή για μελομακάρονα
- Grand hotel : Ο Ρήγας κλέβει το μωρό της Ελένης για να μπορέσει να την εκδικηθεί
- Η Γη της Ελιάς : Τελικά όντως θέλει να τους εκδικηθεί – Η Αριάδνη βλέπει τον Κουράκο να κοιτά με λατρεία την Ιουλία