Υλικά
2 στήθη κοτόπουλου βραστά ή ψητά κομμένα σε κύβους
2 αυγά βρασμένα και κομμένα σε ροδέλες
3 καρότα κομμένα σε ροδέλες και βρασμένα
1 πιάτο μανιτάρια σωταρισμένα ελαφρά
2 φλυτζάνια διάφορα κασέρια και τυριά τριμμένα
3 φλυτζάνια του τσαγιού ζωμό κοτόπουλο
3 κουταλιές του γλυκού κορν φλάουρ
1 κουταλιά της σούπας φρυγανιά τριμμένη
Δείτε ακόμα: Σουφλέ Κοτόπουλο με πιπεριές μανιταρια και μπεσαμελ
Εκτέλεση
Βουτυρώνω ένα πυρέξ και στρώνω πρώτα τα στήθη κοτόπουλου, στη συνέχεια τα αυγά, τα καρότα, τα μανιτάρια και αλατοπιπερώνω.
Σε ένα μικρό κατσαρολάκι ρίχνω το ζωμό κοτόπουλου να ζεσταθεί, διαλύω το κορν φλάουρ σε ένα ποτήρι και το ρίχνω μέσα για να γίνει μία αραιή – ελαφριά κρέμα την οποία περιχύνω στο πυρέξ ομοιόμορφα πάνω από τα υλικά.
Δείτε ακόμα: Το απολυτο σουφλε κοτοπουλο!
Συνεχίζω στρώνοντας τελευταία τα κασέρια και πασπαλίζω με την τριμμένη φρυγανιά.
Ψήνω στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά.
Ειδήσεις σήμερα
- Ο Μιχάλης Μιτρούσης είναι ο ηθοποιός που παρασύρθηκε σε τροχαίο- Τα νεότερα για την υγεία του
- Χρήστος Μάστορας : «Θα έδινα 10 χρόνια από την ζωή μου για να έχω μισή ώρα μαζί της»
- Η Γη της Ελιάς: Μεγάλη ανατροπή με την δολοφονία του Ισίδωρου
- Άγιος Έρωτας : Η Στεφανία από το “Προξενιό της Ιουλίας” εισβάλλει στην σειρά- Κάνει την ζωή της Χλόης μαρτύριο
- Ρολό αλλαντικών με Ρώσικη για το Γιορτινό Τραπέζι