Υλικά:
- 15 φετες μπεικον
- 1κονσερβα μανιταρια
- 2 αυγα
- 1κρεμμυδι
- 500 γρ κρεμα γαλακτος
- Τυρι Γκουντα και Δανιας 1 Πακετο μακαρονια της αρεσκια σας!!
Δείτε ακόμα: Σουφλέ με χυλοπίτες
Εβρασα τα μακαρονια σε αλατονερο και τα εβαλα μεσα στο πυρεξ τα ανακατεψα με σκληρο τυρι Δανιας ..μια κουπα !! τσιγαρισα λιγο το κρεμμυδι μπεικον και τα μανιταρια.. ανακατεψα ολα μαζι μεσα στο πυρεξ!! Σε ενα μπολ χτυπησα τα δυο μου αυγα και ανακατεψα με την κρεμα γαλακτος και τα εριξα μεσα στο πυρεξ …Πασπαλισα με τυρι γκουντα και εψησα μεχρι να κανει μια ωραια κρουστα απο πανω .περιπου 30 λεπτα οχι περισσοτερο να μην στεγνωσει τελειως το φαγητο!!
Η συνταγη είναι από τηνεκπληκτικη σελίδα στο facebook: Μαγειρεύουμε με την Γωγω Σαμίου – Gogo Samiou
Ειδήσεις σήμερα
- Καιρός : Μετά τις καταιγίδες έρχονται τα πρώτα χιόνια – Αναλυτικά οι περιοχές
- Ξεκινάει σήμερα η νηστεία των Χριστουγέννων : Τι είναι το Σαρανταλείτουργο
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη ξεκαθαρίζει στον Αργύρη πως δεν τον θέλει πια
- Άση Μπήλιου : Πανσέληνος Νοεμβρίου 2024 – Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια
- Η καλύτερη συνταγή για μελομακάρονα με σοκολάτα το 2024