Σουφλέ με μπρόκολο και γαλοπούλα
Υλικά συνταγής:
500 γραμμάρια μπρόκολο
200 γραμμάρια κιτρίνο τυρι
200 γραμμάρια γαλοπούλα
1 κουτάκι κρέμα γάλακτος 300 ml
4 αυγά
Λίγο τριμμένο μοσχοκάρυδο
Αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής:
1. Ανάψτε τον φούρνο σας στους 200 βαθμούς
2. Κόψτε τη γαλοπουλα σε κομματάκια
3. Κόψτε και το τυρί σε κομματάκια
4. Σε καυτό και αλατισμένο νερό βράστε το μπρόκολο για 15 λεπτά
5. Σουρώστε τα καλά και τοποθετήστε τα σε ένα ταψάκι
6. Σε ένα μπολ σπάστε τα αυγά και χτυπήστε τα
7. Ρίξτε αλάτι, πιπέρι και τρίψτε λίγο μοσχοκάρυδο
8. Προσθέστε την κρέμα γάλακτος, ανακατέψτε καλά
9. Ρίξτε στο ταψάκι αυτό το μείγμα
10. Στη συνέχεια ρίξτε στο ταψάκι τη γαλοπουλα και το τυρί
11. Ψήστε στον φούρνο μέχρι να ροδίσει
photo credit:pinterest
Ειδήσεις σήμερα
- Φως στο Τούνελ – Αμαλιάδα :Το ηχητικό ντοκουμέντο με την Μουρτζουκου στα όρια της τρέλας που σόκαρε όλη την Ελλάδα
- Κώστας Λεφάκης: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 04/11/2024 ως 10/11/2024 για όλα τα ζώδια
- Νεύτωνας : Η ανατριχιαστική προφητεία του 1704 για το τέλος του κόσμου
- Καταγγελία για ιερέα : Ντυνόταν με γυναικεία ρούχα και έβγαινε έξω
- Ο Τιμωρός επόμενα επεισόδια : 14, 15