Σουφλέ πατάτας λαχταριστό με λίγα υλικά! ?
Υλικά
•1,5 κιλό πατάτες
•10 φέτες μπέικον (ή ζαμπόν ή γαλοπούλα)
•1 κρέμα γάλακτος
•1 κιλό διάφορα τυριά
Εκτέλεση
Βράζουμε ελαφρώς τις πατάτες και τις κόβουμε σε ροδέλες. Βουτυρώνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος και τακτοποιούμε σε μία στρώση τις μισές πατάτες. Κόβουμε το μπεϊκον σε κύβους και τρίβουμε τα τυριά της προτίμησής μας. Απλώνουμε τα τυριά πάνω από τις πατάτες και μετά το μπεϊκον. Στρώνουμε άλλη μία σειρά πατάτες, από πάνω μπεϊκον και τελειώνουμε με τυριά, τα οποία τα περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος. Ψήνουμε το σουφλέ στους 220 βαθμούς για μισή ώρα, σερβίρουμε και τρώμε παρέα.
από τη φίλη της σελίδας μας elina gelina
Ειδήσεις σήμερα
- Κύκλωμα προστασίας: Αυτός είναι ο πασίγνωστος γόης Έλληνας ηθοποιός
- Ανακαλείται μουστάρδα- Είναι ακατάλληλη και επικίνδυνη για την υγεία των καταναλωτών
- Κλειστά σχολεία αύριο Πέμπτη (16/01) – Η Λίστα με τις περιοχές
- Άσπα Τσίνα: Πώς είναι σήμερα – Η συγκλονιστική αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση
- Με δάκρυα στα μάτια ο Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έχασα ό,τι πιο σημαντικό είχα στη ζωή μου – Η εξομολόγηση που ραγίζει καρδιές