Υλικά :
500 γρ. βίδες
300 γρ. κρέμα γάλακτος
400 γρ. διάφορα τυριά
8 φέτες ζαμπόν
8 φέτες μπέικον
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση :
Βράζουμε τα μακαρόνια και τα σουρώνουμε..
Στη συνέχεια τα βάζουμε στο ταψί από πάνω βάζουμε το ζαμπόν το μπέικον αλάτι πιπέρι και ανακατεύουμε καλά από πάνω βάζουμε τα τυριά .
Αδειάζουμε πάνω από το φαγητό μας την κρέμα γάλακτος.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς στον αέρα για 25’.
Όταν πάρει ωραίο χρυσαφί χρώμα το φαγητό το βγάζουμε από το φούρνο, το αφήνουμε για 10’ και σερβίρουμε.!!!
Diana Angelova”ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Ειδήσεις σήμερα
- Στο νοσοκομείο με κρανιογκεφαλικές κακώσεις 12χρονος : Τον πήρε σβάρνα αυτοκίνητο με το πατίνι του
- Η Γη της Ελιάς : Ποιανού είναι το παιδί που κουβαλά στα σπλάχνα της η Αφροδίτη;
- Κινέζικο Ωροσκόπιο : Μηνιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για όλα τα ζώδια μέχρι και τις 01/12/2024
- Ο Τιμωρός: Ο Μάρκος ετοιμάζει νέο χτύπημα
- Χριστουγεννιάτικα μπισκότα βουτύρου χωρίς ζάχαρη