Τα λαχανικά πολλά παιδιά περιφρόνησαν, τα σουβλάκια, κανένα. Τα περνάμε στο καλαμάκι μαζί με φιλέτο γαλοπούλας κι όλα αλλάζουν…
Δείτε επίσης: Τούρτα γενεθλίων ΜΙΝΙ ΜΑΟΥΣ !!
Υλικά
500γρ. φιλέτο γαλοπούλας Νιτσιάκος, σε κυβάκια
1 πιπεριά κόκκινη
1 πιπεριά κίτρινη
1 κολοκύθι
8 ντοματίνια
6 μανιτάρια
Για τη μαρινάδα
2 κουτ. σούπας μουστάρδα
1 κουτ. γλυκού δεντρολίβανο
1 κουτ. γλυκού ρίγανη
4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 κουτ. γλυκού γλυκιά πάπρικα
1 κουτ. σούπας λεμόνι
αλάτι, πιπέρι
Δείτε επίσης: 10 ιδέες για παιδικά σνακ που ξεπερνούν σε γεύση το junk!
Διαδικασία
Χτυπάτε σε ένα μπολ το ελαιόλαδο με το λεμόνι, τη μουστάρδα, τα μυρωδικά, την πάπρικα, αλάτι και πιπέρι.
Κόβετε το κρέας σε κύβους και το βάζετε στη μαρινάδα από το βράδυ. Κόβετε και τα λαχανικά σε τετράγωνα κομμάτια.
Περνάτε το κρέας σε ξύλινα σουβλάκια εναλλάξ με τα λαχανικά. Ψήνετε στο γκριλ του φούρνου στους 180˚C για 20 λεπτά περίπου. Συνοδεύετε με ρυζάκι, ψημένες πιτούλες ή άλλη γαρνιτούρα της αρεσκείας σας.
Πηγή: olivemagazine.grΕιδήσεις σήμερα
- Σχολεία : Η Ημερομηνία που παίρνουν βαθμούς στα Γυμνάσια και στα Λύκεια
- Άγιος Έρωτας: Ο Παύλος ανακαλύπτει ότι ο πατέρας Νικόλαος είναι αδερφός της Χαράς
- Η Γη της Ελιάς : Πεθαίνουν Μάνος και Μαρίνα
- Καιρός : Έρχεται πολική εισβολή με χιόνια στην Αθήνα
- HMPV : Τα συμπτώματα στα παιδιά – Όλα όσα χρειάζεται να ξέρουν οι γονείς για τον μεταπνευμονοϊό