Συνταγή για χούμους με ταχίνι, σκόρδο και διάφορα μυρωδικά. Τα αγαπημένα μας ρεβίθια γίνονται ένα πεντανόστιμο και νηστίσιμο ορεκτικό για όλη την οικογένεια. Δοκιμάστε να φτιάξετε αυτή τη συνταγή για σπιτικό χούμους με πάπρικα και μπούκοβο και θα γίνει το αγαπημένο σας ορεκτικό είτε νηστεύετε είτε όχι!
Εκτέλεση
Μουλιάζουμε τα ρεβίθια με το αλάτι για ένα βράδυ. Την επόμενη μέρα τα βράζω για περίπου μία ώρα. Τα σουρώνω και κρατάω λίγο από το νερό που έβρασαν. Μέτα τα λιώνω στο multi και αφού λιώσουν προσθέτω όλα τα υπόλοιπα υλικά. Εάν είναι πηχτός ο χυλός προσθέτω λίγο από το νερό που έχω κρατήσει. Σερβίρουμε σε βαθύ μπολ και πασπαλίζουμε με μπούκοβο.
Συνταγή/Εκτέλεση/Φωτογραφία από την Κωνσταντινιά ΠΚ
Ειδήσεις σήμερα
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 16/12/2024 ως 22/12/2024 για όλα τα ζώδια
- 20 πρωτότυπες συνταγές για Χριστουγεννιάτικο κορμό- Το ιδανικό επιδόρπιο για το γιορτινό τραπέζι
- Φως στο Τούνελ- Υπόθεση Αμαλιάδας : Ολη η αλήθεια για το τι έγινε το βράδυ πριν πεθάνει ο Παναγιωτάκης
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη φυλακισμένη σε ένα αγρόκτημα μακριά από τη Στέρνα
- Καιρός: Καταφτάνει η βαρυχειμωνιά – θα «ασπρίσει» και η Πάρνηθα τις επόμενες ημέρες