Συνταγή για χούμους με ταχίνι, σκόρδο και διάφορα μυρωδικά. Τα αγαπημένα μας ρεβίθια γίνονται ένα πεντανόστιμο και νηστίσιμο ορεκτικό για όλη την οικογένεια. Δοκιμάστε να φτιάξετε αυτή τη συνταγή για σπιτικό χούμους με πάπρικα και μπούκοβο και θα γίνει το αγαπημένο σας ορεκτικό είτε νηστεύετε είτε όχι!
Εκτέλεση
Μουλιάζουμε τα ρεβίθια με το αλάτι για ένα βράδυ. Την επόμενη μέρα τα βράζω για περίπου μία ώρα. Τα σουρώνω και κρατάω λίγο από το νερό που έβρασαν. Μέτα τα λιώνω στο multi και αφού λιώσουν προσθέτω όλα τα υπόλοιπα υλικά. Εάν είναι πηχτός ο χυλός προσθέτω λίγο από το νερό που έχω κρατήσει. Σερβίρουμε σε βαθύ μπολ και πασπαλίζουμε με μπούκοβο.
Συνταγή/Εκτέλεση/Φωτογραφία από την Κωνσταντινιά ΠΚ
Ειδήσεις σήμερα
- Κύκλωμα προστασίας: Αυτός είναι ο πασίγνωστος γόης Έλληνας ηθοποιός
- Ανακαλείται μουστάρδα- Είναι ακατάλληλη και επικίνδυνη για την υγεία των καταναλωτών
- Κλειστά σχολεία αύριο Πέμπτη (16/01) – Η Λίστα με τις περιοχές
- Άσπα Τσίνα: Πώς είναι σήμερα – Η συγκλονιστική αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση
- Με δάκρυα στα μάτια ο Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έχασα ό,τι πιο σημαντικό είχα στη ζωή μου – Η εξομολόγηση που ραγίζει καρδιές