Απο υλικά τα μόνα που θα χρειαστούμε είναι μελιτζάνες,λάδι για το τηγάνι και αλάτι!
Εκτέλεση
Παίρνουμε μελιτζάνες και τις κόβουμε σε στικ πάχους ενός δαχτύλου, τις αλατίζουμε, τις αφήνουμε να σταθούν για 10 λεπτά και κατόπιν τις αλευρώνουμε πάρα πολύ καλά. Ζεσταίνουμε σε τηγάνι λάδι και βουτάμε γρήγορα τα στικ ένα-ένα σε νερό και αμέσως στο τηγάνι. Γυρίζουμε να τηγανιστούν και από τις δύο μεριές με πηρούνι ή με τρυπητή κουτάλα. Τις βγάζουμε να στραγγίσουν σε απορροφητικό χαρτί και τις προσφέρουμε ζεστές κατά προτίμηση με τζατζίκι ή ένα σκορδάτο ντιπ γιαουρτιού.
Πηγή: http://lopis-place.blogspot.gr