Απο υλικά τα μόνα που θα χρειαστούμε είναι μελιτζάνες,λάδι για το τηγάνι και αλάτι!
Εκτέλεση
Παίρνουμε μελιτζάνες και τις κόβουμε σε στικ πάχους ενός δαχτύλου, τις αλατίζουμε, τις αφήνουμε να σταθούν για 10 λεπτά και κατόπιν τις αλευρώνουμε πάρα πολύ καλά. Ζεσταίνουμε σε τηγάνι λάδι και βουτάμε γρήγορα τα στικ ένα-ένα σε νερό και αμέσως στο τηγάνι. Γυρίζουμε να τηγανιστούν και από τις δύο μεριές με πηρούνι ή με τρυπητή κουτάλα. Τις βγάζουμε να στραγγίσουν σε απορροφητικό χαρτί και τις προσφέρουμε ζεστές κατά προτίμηση με τζατζίκι ή ένα σκορδάτο ντιπ γιαουρτιού.
Πηγή: http://lopis-place.blogspot.grΕιδήσεις σήμερα
- Λευτέρης Σουλτάτος : Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το εγκεφαλικό που υπέστη-“Έκατσα εφτά μέρες στην εντατική”
- Γυναίκα έμεινε έγκυος σε ηλικία 76 ετών και Θα γεννήσει τον Ιούλιο
- Βασίλης Καλογήρου : Μάρτυρας αποκαλύπτει πως τον είδε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και του μίλησε
- Η ιδανική θερμοκρασία για το σπίτι τον Χειμώνα για να μην πιάσει μούχλα και για να μην κρυώνουμε
- Πότε ξεκινούν οι εγγραφές στα Νηπιαγωγεία και την Α΄ δημοτικού για το σχολικό έτος 2025-2026