ΠΙΤΣΑ ΣΕ ΦΟΡΜΑ!Δεν υπαρχει!Δεν περιγραφεται!Η γευση μοναδικη!Από την εξίσου μοναδική Μαρία Μαρδά!
Για τη ζυμη
2 και 1/2 ποτηρια αλευρι,
1 ποτηρι χλιαρο γαλα,
1 κουταλακι αλατι,
1 κουταλακι ζαχαρη,
1 φακελακι μαγια,
1/2 φλυτζανακι του καφε λαδι.
Για γέμιση
1/2 κιλο γκουντα τριμμενο,
10 φετες ζαμπον,
1 κουτι μανιταρια,
μια πιπερια πρασινη,
λιγη σαλτσα ντοματας δικη μου
και λιγη ριγανη!!!!!!!!
Εκτέλεση
Δυαλυουμε τη μαγια στο χλιαρο γαλα και το προσθετουμε στα υπολοιπα υλικα.
Ζυμωνουμε καλα.Αφηνουμε τη ζυμη μια ωρα να φουσκωσειΟταν φουσκώσει ανοίγουμε ένα μεγάλο φυλλο και κοβουμε τη ζυμη με ενα μαχαιρι σε τετραγωνακια(περιπου στο μεγεθος απο 1/2 σπιρτοκουτο)
Λαδωνουμε καλα μια φορμα για κεικ και βαζουμε λιγα απ τα ζυμαρακια μας,προσθετουμε κασερι τριμμενο,ζαμπον,μανιταρια,πιπερια,με ενα κουταλι ριχνουμε λιγη σαλτσα εδω και εκει και πασπαλιζουμε με ριγανη!!!!Επαναλαμβανουμε το ιδιο αλλες τρεις φορες!
Ψηνουμε στους 170 βαθους στον αερα για 45 λεπτα περιπου!!Εγω πριν το βγαλω απο το φουρνο εβαλα τη φορμα για 5 λεπτα τερμα κατω με την κατω αντισταση!
Ειδήσεις σήμερα
- Ειρήνη Μουρτζούκου: Η πρώτη νύχτα στη ΓΑΔΑ
- Άγιος Έρωτας : Η Ολυμπία πιάνει τον πατέρα Νικόλαο σε οίκο ανοχής και το κάνει θέμα στην επισκοπή
- Ζώδια : Ανάδρομος Ερμής έως 15/12/2024 – Πως θα επηρεάσει όλα τα ζώδια
- Η Γη της Ελιάς : Βασιλική και Αριάδνη γίνονται μια γροθιά ενάντια σε όλους
- «Καλάθι των Χριστουγέννων» : Επιστρέφει με χαμηλότερες τιμές