Μια συνταγή για αφράτη ομελέτα φουρνου με κασέρι, τυρί κρέμα, φέτα και βούτυρο. Μια εξαιρετική συνταγή, εύκολη και γρήγορη που μπορούμε να κάνουμε όλοι σε μηδέν χρόνο.
- αυγα 4
- βουτυρο 70 γρ λιωμένο
- κασέρι 120γρ τριμμένο
- φέτα 70 γρ
- τυρί κρέμα 2 τρίγωνα τυράκια τύπου La Vache qui rit ( κομμένα σε μικρά κομματάκια)
- μπέικιν πάουντερ 1 κ.γ
Υλικά
Η φέτα, με το κασέρι, το βούτυρο και τα αυγά στον φούρνο, συνθέτουν ένα πολύ γευστικό συνδυασμό. Η ομελέτα αυτή είναι το απόλυτο θρεπτικό πιάτο για το πρωινό των παιδιών άλλα και των μεγάλων. Επίσης μπορείτε να την απολαύσετε και σαν δεκατιάνο ή ορεκτικό.
Είναι μια πεντανόστιμη, χορταστική συνταγή που τα ξετρελάνει τα μικρά αλλά και τα μεγάλα παιδιά. Φτιάξτε την και θα γλύφουν τα δάχτυλα τους όλοι όσοι την δοκιμάσουν.
Πάμε να δούμε πως να την κάνουμε.
Εκτέλεση
Κι αν θέλετε μπορείτε να βάλετε διάφορους σπόρους από πάνω.
Ανακατεύουμε με το σύρμα τα αυγά προσθέτω το βούτυρο στη συνέχεια το κασέρι το τυρί τα τρίγωνα τυράκια και στο τέλος το baking powder βάζω σε μικρό ταψάκι 22 αδειάζω το μείγμα πάνω σε αντικολλητικό χαρτί και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 με 25 λεπτά.
Συνταγή/Εκτέλεση/Φωτογραφία από την Αννα Κασσανδρεια
Ειδήσεις σήμερα
- Ο Μιχάλης Μιτρούσης είναι ο ηθοποιός που παρασύρθηκε σε τροχαίο- Τα νεότερα για την υγεία του
- Χρήστος Μάστορας : «Θα έδινα 10 χρόνια από την ζωή μου για να έχω μισή ώρα μαζί της»
- Η Γη της Ελιάς: Μεγάλη ανατροπή με την δολοφονία του Ισίδωρου
- Άγιος Έρωτας : Η Στεφανία από το “Προξενιό της Ιουλίας” εισβάλλει στην σειρά- Κάνει την ζωή της Χλόης μαρτύριο
- Ρολό αλλαντικών με Ρώσικη για το Γιορτινό Τραπέζι