Συνταγή για γόνο ή αθερίνα στο τηγάνι με ντομάτα και κρεμμυδάκια! Εύκολη συνταγή για τηγανητό ψαράκι για όλη την οικογένεια. Γίνεται πεντανόστιμο και τρώγεται σαν κυρίως πιάτο ή και σαν μεζέ με το ουζάκι ή την μπυρίτσα σας!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένετε πολύ καλά τα ψαράκια.
Κόβετε σε λεπτές φετούλες την ντομάτα και τα κρεμμύδια και τα ανακατεύετε με τον γόνο ή την αθερίνα και το αλάτι. Ρίχνετε 6 με 7 κουταλιές της σούπας αλεύρι γεμάτες και ανακατεύετε πολύ καλά να ασπρίσουν όλα τα υλικά μαζί. Τα ρίχνετε στο τηγάνι όπως είναι με την χούφτα σας χωρίς να τινάζεται το περιττό αλεύρι.
Έχετε ήδη βάλει τη φωτιά και έχει κάψει το λάδι σας, κατά προτίμηση αραβοσιτέλαιο. Τηγανίζετε πολύ καλά και μόλις δείτε ότι κάνουν χρώμα από κάτω ξεροψήνονται θα τα γυρίσετε με το πιάτο, όπως κάνουμε και στην ομελέτα.
Ψήνετε ακόμα λίγο και σερβίρετε με μπόλικο λεμόνι
Καλή επιτυχία σε όσους το φτιάξουν.
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ GOGO SAMIOU
Ειδήσεις σήμερα
- Η Γη της Ελιάς : Αποχωρεί πασίγνωστος πρωταγωνιστής από τη σειρά και μόλις το ανακοίνωσε
- Ανακαλούνται γαριδάκια – Μεγάλος κίνδυνος για την υγεία
- Σχολεία : Τι θα ισχύει με τις απουσίες λόγω γρίπης
- Ζωή Ναλμπάντη : “Γέννησα τη μία μου κόρη στο χαλάκι του μπάνιου, ο άνδρας μου έκοψε τον ομφάλιο λώρο”
- Η Γη της Ελιάς : Το κάνεις όλο και χειρότερο Στάθη- Η Ιουλία τον κατακεραυνώνει