Εύκολη και πεντανόστιμη τηγανιά με συκώτι χοιρινό και σπλήνα. Μερακλίδικη κοκκινιστή τηγανιά για κρασάκι ή τσίπουρο με κρασί
Παραδοσιακό πιάτο που συναντούμε συχνά σε διάφορες γωνιές της χώρας είναι η τηγανιά! Σας παρουσιάζουμε τη συνταγή!
Υλικά (Σερβίρει 6)
1 κιλό συκώτι χοιρινό
2 νεφρά χοιρινά
1/2 κιλό κρέας χοιρινό από κομμάτι με λίπος
1 κομμάτι σπλήνα χοιρινή
3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 ποτήρι κρασί λευκό
1 κουτ. σούπας ντοματοπελτές
1 κουτ. γλυκού ρίγανη
αλάτι, πιπέρι
Δείτε ακόμη Συνταγή για ζουμερή τηγανιά κοτόπουλου με πιπεριές
Εκτέλεση συνταγής για Τηγανιά με συκώτι χοιρινό
Κόβουμε σε κομμάτια όλα τα κρεατικά και τα βράζουμε σε κατσαρόλα με 2 ποτήρια νερό σε μέτρια φωτιά.
Αφού πιουν όλο τους το νερό, προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τα σοτάρουμε μαζί με το κρέας.
Σβήνουμε με το κρασί.
Ρίχνουμε τον ντοματοπελτέ διαλυμένο σε 1 ποτήρι νερό, τη ρίγανη και το αλατοπίπερο και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσει καλά το κρέας.