Tortellini a la creme με καφέ μανιτάρια champignon και παρμεζάνα! Μια πού εύκολη συνταγή που μπορούν να φτιάξουν ακόμα και όσοι είναι νέοι στην κουζίνα!
Υλικά:
1 πακέτο τορτελίνια με γέμιση τυριών.
300 γρ. Φρέσκα καφέ μανιτάρια champignon.
2 κ.σ ελαιόλαδο.
½ ποτήρι λευκό κρασί.
350 ml. κρέμα γάλακτος.
4 κ.σ παρμεζάνα.
Προαιρετικά 1-2 κ.σ μαϊντανό ψιλοκομμένο.
Αλάτι-πιπέρι.
Εκτέλεση:
Βράζουμε τα τορτελίνια σε αλατισμένο νερό μέχρι να γίνουν al dente και μόλις είναι έτοιμα τα στραγγίζουμε.
Στο μεταξύ κόβουμε τα μανιτάρια σε χοντρές φέτες αφού πρώτα τα έχουμε Καθαρίσει με νωπό πανί ή χαρτί.
Σε μεγάλο βαθύ τηγάνι κατά προτίμηση αντικολλητικό ρίχνουμε το ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί σοτάρουμε τα μανιτάρια μας.
Μόλις είναι έτοιμα τα μανιτάρια σβήνουμε με το λευκό κρασί και μόλις εξατμιστεί η αλκοόλη ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος ενώ λίγο πριν βράσει προσθέτουμε τα τορτελίνια, λίγο πιπέρι και έπειτα την παρμεζάνα.
Ανακατεύουμε το φαγητό μας μέχρι να δέσει η κρέμα γάλακτος, ρίχνουμε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε!
*Εκτός από τα μανιτάρια μπορούμε να σοτάρουμε και μπέικον ενώ αυξάνουμε ή μειώνουμε την κρέμα γάλακτος ανάλογα με τις προτιμήσεις μας.
Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση!
Ειδήσεις σήμερα
- Πέθανε ο ψυχίατρος Δημήτριος Σούρας -Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα
- Ο Γιώργος Μανίκας σε σχέση με την πεθερά του Κωσταντίνου Αργυρού (φωτογραφίες)
- Aνακαλούνται ηλεκτρικές σκούπες – Κίνδυνος πυρκαγιάς
- Glamour Χριστουγεννιάτικα νύχια σε χρυσό για τα Χριστούγεννα 2024
- Ο Σταύρος Σβήγκος σε σχέση με την πρωταγωνίστρια από το Grand Hotel – Οι πρώτες φωτογραφίες