Υλικα:
Φύλλο κρούστας
Φέτες γαλοπούλας ή ζαμπόν
Φέτες τυρί γκούντα
Λίγο ηλιέλαιο
2 αυγά
Τριμμένη φρυγανιά
Αλάτι πιπέρι κουρκουμά.
Εκτέλεση:
Κόβουμε το φύλλο κρούστας σε λωρίδες. Αλείφουμε με λίγο ηλιέλαιο κάθε λωρίδα, βάζουμε μια φέτα τυρί και μια φέτα γαλοπούλα (αν χρειαστεί κόβουμε λίγο το τυρί και τη γαλοπούλα), διπλώνουμε το φύλλο στα πλάγια για να μην βγεί το τυρί και τυλίγουμε.
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά και σε ένα άλλο μπολ βάζουμε τη φρυγανιά και ανακατεύουμε με το αλάτι, το πιπέρι και το κουρκουμά. Βουτάμε τα μπουρεκάκια στο αυγό και μετά στη φρυγανιά και τα αραδιάζομαι σε ταψί. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για περίπου 30 λεπτά ή μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα. Σερβίρουμε ζεστά.
Μπορείτε και να τα τηγανίσετε αν θέλετε.
Καλή επιτυχία!!!
Elena Psillia-ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ
Ειδήσεις σήμερα
- Άγιος Έρωτας : Ο Παύλος καταστρέφει τον Κυριάκο
- Μαρινάδα για Χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα ή κοτόπουλο
- Η Γη της Ελιάς : Δύσκολο το μέλλον της Ασπασίας με τον Δημοσθένη
- Grand Hotel : Ο Ρήγας αποπειράται να την σκοτώσει-Βγαίνουν στην φόρα τα μυστικά του
- Εύκολα και Festive Χτενίσματα για Μπούκλες σε Μεσαία Μαλλιά για τις Γιορτές