Τρυφερό φιλέτο κοτόπουλο με ροκφόρ. Γκουρμέ απόλαυση για το γιορτινό σας τραπέζι και όχι μόνο. Μπορείτε να το φτιάξετε την Κυριακή για να το απολαύσετε με την οικογένειά σας. Μένουμε σπίτι και βάζουμε όλη μας την φαντασία στην κουζίνα, φτιάχνοντας φιλέτο κοτόπουλο με ροκφόρ !
Τα μανιτάρια, το δενδρολίβανο και το θυμάρι έρχονται να ολοκληρώσουν την γεύση και να δημιουργήσουν σε συνδυασμό με το ροκφόρ και την κρέμα γάλακτος, ένα φιλέτο κοτόπουλο γεμάτο γεύση και μυρωδιές! Ιδανικό για κάθε περίσταση και είμαστε σίγουροι ότι όλη η οικογένεια θα το λατρέψει!
Δείτε ακόμα Φιλέτο κοτόπουλο αλά κρεμ! Θα γλείφετε και τα δάχτυλα σας!!!
Αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας αυτή την μοναδική συνταγή. Δοκιμάστε την και θα γλείφετε και τα δάχτυλά σας. Δείτε την εκτέλεση της συνταγής παρακάτω:
Εκτέλεση
Για αρχή κόβουμε δύο φιλέτα κοτόπουλου σε λεπτές φέτες. Μαρινάρουμε τα φιλέτα με αλάτι, δενδρολίβανο, θυμάρι, πιπέρι και ανακατεύουμε καλά. Βάζουμε ένα μεγάλο τηγάνι να κάψει και προσθέτουμε 1/2 φλ.κ ελαιόλαδο. Τηγανίζουμε λοιπόν τα φιλέτα μας. Όταν τα φιλέτα μας είναι έτοιμα τα βγάζουμε από το τηγάνι.
Αφαιρούμε από το τηγάνι την μισή ποσότητα του λαδιού και σε χαμηλή φωτιά σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι. Όταν το κρεμμύδι πάρει χρώμα προσθέτουμε και το σκόρδο. Αφού σοτάρουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι προσθέτουμε τα μανιτάρια σε φέτες.
Αφήνουμε τα μανιτάρια μας να σοταριστούν για λίγο και στην συνέχεια προσθέτουμε το ροκφόρ . Αφού λιώσει το ροκφόρ βάζουμε και την κρέμα γάλακτος. Βάζουμε στο φαγητό μας αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε και πάλι. Μόλις πάρει μία βράση βάζουμε το κοτόπουλο στην σάλτσα. Ανακατεύουμε το κοτόπουλο με την σάλτσα και είναι έτοιμο!
Δείτε αναλυτικά την εκτέλεση της συνταγής παρακάτω:
Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr