Η νοστιμιά του δεν περιγράφετε με λόγια -δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε !!!Οι πατάτες λουκουμάκι ,το ψάρι λιώνει στο στόμα με καταπληκτική γεύση από τα υλικά !!!
Υλικά
2 τσιπούρες καθαρισμένες
3 μέτριες πατάτες κομμένες σε ροδέλες
1 ντομάτα μεγάλη κομμένη σε ροδέλες
1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες λεπτές
1 πράσο κομμένο σε ροδέλες λεπτές
2 στρογγυλές φέτες από λεμόνι
1/2 ποτήρι του νερού κρασί λευκό -δεν είχα έβαλα κόκκινο
αλάτι -πιπέρι
θυμάρι
ελαιόλαδο
3 κλωναράκια άνηθο
Δείτε ακόμη: Μυστικά μαγειρικής για πεντανόστιμα ψάρια!
Ανάβουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς .
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τις πατάτες τα πράσα το κρεμμύδι τον άνηθο ,προσθέτουμε και αλατοπίπερο το θυμάρι και λίγο λάδι και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Τοποθετούμε αυτά τα λαχανικά και τα στρώνουμε ομοιόμορφα στο ταψί.
Τοποθετούμε από πάνω τις τσιπούρες τις αλατοπιπερώνουμε τις ραντίζουμε και με λίγο θυμάρι και τοποθετούμε μέσα στο άνοιγμα από 1 φέτα λεμόνι .
Δείτε ακόμη: Burger ψαριού: H πρόταση για να φάει το παιδί ψάρι
Από πάνω τοποθετούμε τις ροδέλες ντομάτας.
Ρίχνουμε σε όλο το ταψάκι και επάνω από το φαγητό μας το κρασί μαζί με λίγο ελαιόλαδο ακόμα .
Ψήνουμε για 35 με 40 λεπτά αέρα ανάλογα τον φούρνο.
Συνήθως στα παιδάκια αλλά και σε μερικούς μεγάλους το καθαρίζουμε για τις βελόνες .
Σερβίρουμε με το ψάρι ολόκληρο γαρνιρισμένο με τις υπέροχες μελωμένες πατατούλες και λαχανικά .
Καλή όρεξη θα το ευχαριστηθούν σίγουρα όλοι γιατί είναι απίστευτα νόστιμο !!!
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΕιδήσεις σήμερα
- Grand Hotel : Ο Ιορδάνης ρίχνει μορφίνη στη σούπα του προσωπικού και τους δηλητηριάζει όλους
- Ανθή Βούλγαρη :Το άρθρο για τον Κούγια και η σύλληψη της μέσα στα γραφεία της εφημερίδας
- Σία Λιαροπούλου : Πως είναι σήμερα η βασίλισσα της cult τηλεόρασης (φωτογραφία) – Επέστρεψε στα social media και παραμένει εντυπωσιακή
- Κέλλυ Κελεκίδου : Στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια
- Αλατοζύμη με κορν φλάουρ για Χριστουγεννιάτικα στολίδια