Υλικά:
5 τσιπούρες
2 κολοκυθάκια
1 κόκκινη πιπεριά
1 κίτρινη πιπεριά
1 πορτοκάλι πιπεριά
2 κρεμμύδια
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, σκόρδο σκόνη, πάπρικα.
Εκτέλεση:
Κόβουμε τα λαχανικά σε φέτες.
Τα βάζουμε σε ένα μπολ, τα αλατοπιπερώνουμε και βάζουμε τα υπόλοιπα μπαχαρικά.
Πλένουμε τα ψάρια τα τοποθετούμε στο μεγάλο ταψί της κουζίνας, στο οποίο έχουμε βάλει λαδόκολλα και λίγο ελαιόλαδο.
Τα αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τα μπαχαρικά μας.
Αραδιάζουμε τα λαχανικά τριγύρω, ραντίζουμε με ελαιόλαδο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο περίπου 25 με 30 λεπτά.
Στα μισά σχεδόν του χρόνου γυρνάμε το ψάρι. σερβίρουμε με λαδολέμονο.
Γίνεται πεντανόστιμο!!!
Τα λαχανικά βάζετε όση ποσότητα θέλετε και μπαχαρικά σύμφωνα με τη προτίμηση σας.
Ειδήσεις σήμερα
- Ανακαλείται κατεψυγμένη πίτσα μετά από εντοπισμό επικίνδυνου μικροβίου
- Μερομήνια 2024 – 2025 : Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με χιόνια και πολικό ψύχος
- Φως στο Τούνελ : Μελάνιαζε και τέζα- Η κυνική μαρτυρία της Μουρτζούκου – Τα ψέματα και οι αντιφάσεις
- Η Γη της Ελιάς : O Ιπποκράτης έδιωξε τα αδέρφια Βαρώτσου από τη Μάνη
- Οδηγός γενικής καθαριότητας για να αστράψει το σπίτι σου πριν στολίσεις για τα Χριστούγεννα