μια λιχουδία που θα σας μέινει αξέχαστη!!!
Τι χρειαζόμαστε:
1 φλ. τσαγιού τριμμένο κασέρι
1 φλ τσαγιού κίτρινο τυρί της αρεσκείας μας
1½ φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
4 αυγά
150 γρ μαργαρίνη (σε θερμοκρασία δωματίου)
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
100 μλ γαλα
ψιλοκομμενο ζαμπον
λιγο αλατι
πιπερι
λιγο δεντρολιβανο(προαιρετικα)
Πώς το κάνουμε:
Σε μπολ βάζουμε τα αυγά και τη μαργαρίνη και τα χτυπάμε με τον αυγοδάρτη για 3΄-4΄. Προσθέτουμε το αλεύρι,το πιπερι,το αλατι,το γάλα ,τα τυρια,το δεντρολιβανο,το ζαμπόν και στο τέλος το μπέικιν πάουντερ. ζυμώνουμε μεχρι να ανακατευτούν καλα τα υλικα
Βουτυρωνουμε μια μακρόστενη φόρμα του κέικ. Αδειάζουμε μέσα το μείγμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C στις αντιστάσεις στην τελευταία σχάρα για περίπου 30΄λεπτά.
Ειδήσεις σήμερα
- Κύκλωμα προστασίας: Αυτός είναι ο πασίγνωστος γόης Έλληνας ηθοποιός
- Ανακαλείται μουστάρδα- Είναι ακατάλληλη και επικίνδυνη για την υγεία των καταναλωτών
- Η Γη της Ελιάς : Ο Στάθης εθίζεται άσχημα και τα χάνει όλα μαζί και την Ιουλία
- Καιρός : Πότε έρχεται Αρμαγεδδών ψύχους στην Ελλάδα
- Grand Hotel : Η Κυβέλη παραδέχεται ότι σκότωσε το Γαζή σε Πέτρο και Αλίκη