μια λιχουδία που θα σας μέινει αξέχαστη!!!
Τι χρειαζόμαστε:
1 φλ. τσαγιού τριμμένο κασέρι
1 φλ τσαγιού κίτρινο τυρί της αρεσκείας μας
1½ φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
4 αυγά
150 γρ μαργαρίνη (σε θερμοκρασία δωματίου)
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
100 μλ γαλα
ψιλοκομμενο ζαμπον
λιγο αλατι
πιπερι
λιγο δεντρολιβανο(προαιρετικα)
Πώς το κάνουμε:
Σε μπολ βάζουμε τα αυγά και τη μαργαρίνη και τα χτυπάμε με τον αυγοδάρτη για 3΄-4΄. Προσθέτουμε το αλεύρι,το πιπερι,το αλατι,το γάλα ,τα τυρια,το δεντρολιβανο,το ζαμπόν και στο τέλος το μπέικιν πάουντερ. ζυμώνουμε μεχρι να ανακατευτούν καλα τα υλικα
Βουτυρωνουμε μια μακρόστενη φόρμα του κέικ. Αδειάζουμε μέσα το μείγμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C στις αντιστάσεις στην τελευταία σχάρα για περίπου 30΄λεπτά.
Ειδήσεις σήμερα
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή
- Οι 7 σειρές που τελειώνουν οριστικά τον Δεκέμβριο – Ποιες τις αντικαθιστούν
- Ντύσιμο Δεκέμβριου 2024: 15 festive ιδέες από την δουλειά μέχρι το ρεβεγιόν
- Αμαλιάδα : Ραγδαίες εξελίξεις – Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου – Βίντεο από τη σύλληψη
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή